Irány a Tisza-tó!

2019-07-31   |   by admin

A könyv tartalma:

Csapody Kinga - Irány a Tisza-tó!

Letöltés Irány a Tisza-tó! könyvet pdf, epub és mobi

Irány a Tisza-tó!.pdf
Irány a Tisza-tó!.epub
Irány a Tisza-tó!.mobi


A könyv részletei Irány a Tisza-tó!

Töltse le az ingyenes PDF Irány a Tisza-tó! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Irány a Tisza-tó! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Irány a Tisza-tó! (pdf, epub és mobi)

Irány a Tisza-tó! leírása

“Messze vagyunk még? Mikor érünk már oda?” – ki ne hallotta volna ezeket a kérdéseket az autóban, amikor a család hosszabb útra indult.
Szalma Edit egy bájos, kissé szeleburdi családot álmodott, majd rajzolt meg. A három gyereket, szüleiket és állataikat ezúttal a Tisza-tó környékére kísérhetjük el Csapody Kinga meséivel. Kalandjaikat olvasva sok érdekességet tudhatunk meg a rengeteg madár- és halfajról, amik itt élnek. Fantasztikus napokat töltenek Tiszafüreden, a poroszlói Ökocentrumban, Sarudon beveszik az Élményfalu Vízijátszóterét, bejárják a pákász tanösvényt, csónakáznak és pecáznak a tavon.
A könyvből egy csomó ötletet lehet meríteni, hogy a környéken miket lehet felfedezni, megmászni és kipróbálni.
Csatlakozzatok hozzájuk, fedezzétek fel a mesékkel, majd a valóságban is Magyarország egyik legszebb részét!

Leave Your Comment