Interfésztechnikák

2019-06-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Gál Tibor - Interfésztechnikák

Letöltés Interfésztechnikák könyvet pdf, epub és mobi

Interfésztechnikák.pdf
Interfésztechnikák.epub
Interfésztechnikák.mobi


  • SZAK Kiadó Kft.
  • Szakkönyvek
  • 440 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789639863132
  • Cikkszám: 1027049
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Interfésztechnikák

Töltse le az ingyenes PDF Interfésztechnikák fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Interfésztechnikák PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Interfésztechnikák (pdf, epub és mobi)

Interfésztechnikák leírása

Ez a könyv a gyakorló villamosmérnökök és informatikus mérnökök számára nyújt – magyarul elsőként – korszerű és nélkülözhetetlen információkat.
Hiánypótló tankönyv a villamosmérnöki és informatikai mesterszintű és doktori képzés számára.
Korábban “művészetnek” számított részrendszert illeszteni egy összetett digitális rendszerhez, illetve nagyobb rendszert építeni részrendszerekből.
Napjainkra mindez a kipróbált módszerek, a szabványspecifikációk és a definiált elemkészlet révén rutintevékenységgé “szelídült”. Könyvünk az illesztések megtervezésében használható módszerekkel, szabványos specifikációkkal és elemkészletekkel foglalkozik. Elsőként az illesztéseknél meghatározó szerepet játszó interfészek és buszok általános mechanikai, elektromos és logikai tulajdonságait tárgyalja. Ezt követi a PC-kre kifejlesztett, de egyéb berendezésekben is használható fontosabb interfészek és buszok ismertetése, mint például az ISA-busz, a párhuzamos és a soros port, a billentyűzet- és az egérinterfész, az ATA- és a SATA-interfész, az USB-, a SCSI-, a PCI-, a Compact PCI-, a PCI-X- és a PCI Express-busz, valamint az AGP-interfész és a soros buszok. A könyv a PC architektúrájára is kitér, továbbá megmutatja benne az egyes interfészek és buszok szerepét és helyét.

Leave Your Comment