Integrálszámítás és alkalmazása

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Obádovics J. Gyula - Integrálszámítás és alkalmazása

Letöltés Integrálszámítás és alkalmazása könyvet pdf, epub és mobi

Integrálszámítás és alkalmazása.pdf
Integrálszámítás és alkalmazása.epub
Integrálszámítás és alkalmazása.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Tankönyvek, segédkönyvek
  • 416 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632444093
  • Cikkszám: 1027508
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Integrálszámítás és alkalmazása

Töltse le az ingyenes PDF Integrálszámítás és alkalmazása fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Integrálszámítás és alkalmazása PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Integrálszámítás és alkalmazása (pdf, epub és mobi)

Integrálszámítás és alkalmazása leírása

A háromrészes Matematikai olvasókönyv köteteinek – Differenciálszámítás és alkalmazása, Integrálszámítás és alkalmazása, Többváltozós függvények differenciál- és integrálszámítása – célja, hogy részletesen kidolgozott példákkal megkönnyítse a fő˜iskolák, egyetemek matematikaelő˜adásain megismert anyagrészek elsajátítását. A témakörök definícióinak, tételeinek lényegét szemléltető˜ számos példa e könyvekben olvasható elő˜ször, s ezek átgondolása nagyban elő˜segítheti a zárthelyi, kollokviumi és szigorlati feladatok eredményes megoldását.

Obádovics J. Gyula háromrészes Matematikai olvasókönyve több évtizedes oktatási tapasztalata alapján született meg. A sorozat első˜ kötete, a Differenciálszámítás és alkalmazása a halmazelmélettel, a differenciálszámítással és alkalmazásával, valamint a végtelen sorozatokkal foglalkozik.

A sorozat második része az Integrálszámítás és alkalmazása, mely az integrálszámítással, annak alkalmazásával, valamint a végtelen sorokkal foglalkozik.

Az olvasókönyv most készülő˜ harmadik része, a Többváltozós függvények differenciál- és integrálszámítása, a többváltozós függvények differenciálszámítása és integrálása, a vektoranalízis, valamint a differenciál egyenletek témakörével foglalkozik.

Dr. Obádovics J. Gyula természettudományi, műszaki doktor, a matematikai tudományok kandidátusa, professor emeritus. A Gödöllő˜i Agrártudományi Egyetem volt tanszékvezető˜ egyetemi tanára, aranygyűrűs oktatója. 25 könyv, 30 egyetemi jegyzet, 56 tudományos publikáció szerző˜je. A magyarországi számítástechnika-oktatás egyik megteremtő˜je, a mérnökképzésben a korszerű matematikaoktatás bevezető˜je.

Leave Your Comment