Illusions – Illúziók

2019-08-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Aprilynne Pike  - Illusions - Illúziók

Letöltés Illusions – Illúziók könyvet pdf, epub és mobi

Illusions – Illúziók.pdf
Illusions – Illúziók.epub
Illusions – Illúziók.mobi


A könyv részletei Illusions – Illúziók

Töltse le az ingyenes PDF Illusions – Illúziók fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Illusions – Illúziók PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Illusions – Illúziók (pdf, epub és mobi)

Illusions – Illúziók leírása

Laurel tavaly óta nem találkozott Tamanival; akkor arra kérte a fiút, engedje el. Bár még mindig sajgott a szíve, biztos volt benne, hogy jól döntött, amikor Davidet választotta.

De amikor az élet végre visszatér a normális kerékvágásba, Laurel felfedezi, hogy ismét harcolni kell egy ismeretlen ellenféllel. Újra Tamanihoz kell fordulnia védelemért és jó tanácsért, mert az Avalont fenyegető veszély nagyobb annál, mint amit a tündérek valaha is képzeltek volna. Most először nem lehet biztos abban, hogy ők kerülnek ki győztesen.

Leave Your Comment