Így készülnek a TED-előadások

2019-03-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Chris Anderson - Így készülnek a TED-előadások

Letöltés Így készülnek a TED-előadások könyvet pdf, epub és mobi

Így készülnek a TED-előadások.pdf
Így készülnek a TED-előadások.epub
Így készülnek a TED-előadások.mobi


  • HVG Kiadó Zrt.
  • 335 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789633043530
  • Cikkszám: 1053630
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 145x210mm
  • Fordító:

A könyv részletei Így készülnek a TED-előadások

Töltse le az ingyenes PDF Így készülnek a TED-előadások fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Így készülnek a TED-előadások PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Így készülnek a TED-előadások (pdf, epub és mobi)

Így készülnek a TED-előadások leírása

Egy szakértő útmutatója ahhoz, hogyan kell feledhetetlenné tenni egy előadást.

Chris Anderson azóta, hogy 2001-ben átvette a TED vezetését, bebizonyította, hogy a kellő körültekintéssel megszerkesztett, rövid előadásokkal lehet a legjobban empátiát ébreszteni, lelkesíteni, tudást és információkat átadni, álmokat megosztani. Egy előadás, ha jól csinálják, képes felvillanyozni az egész nézőteret, és átalakítani a közönség világnézetét; hatásosabb lehet, mint bármilyen írott szöveg.
Ebben a könyvben magyarázatot kapunk arra, hogyan megy végbe ez a csoda, és egy eszköztárat ahhoz, hogy mi magunk is képesek legyünk az efféle csodatételre. Nincs kőbe vésett képlet; ne legyen két egyforma előadás. Vannak viszont eszközök, amelyek bármely előadót naggyá tehetnek. 
A leginspirálóbb TED-előadások hátterében ott munkálkodott Chris Anderson, és most megosztja velünk a nagy kedvencek, Sir Ken Robinson, Amy Cuddy, Elizabeth Gilbert, Salman Khan, Dan Gilbert, Monica Lewinsky és több tucatnyi társuk tanácsait. Ők igazítanak el minket a legfontosabb kérdésekben, kezdve azzal, hogyan ácsoljuk össze az előadás tartalmát, egészen odáig, hogyan lehetünk igazán hatékonyak a színpadon. Ez egy új, 21. századi kézikönyv az igazán eredményes kommunikációhoz, és kötelező olvasmány mindazoknak, akik készen állnak arra, hogy gondolataikkal nyomot hagyjanak a világban.

Leave Your Comment