Így jár minden politikus bűnöző!

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Frédéric H. Fajardie - Így jár minden politikus bűnöző!

Letöltés Így jár minden politikus bűnöző! könyvet pdf, epub és mobi

Így jár minden politikus bűnöző!.pdf
Így jár minden politikus bűnöző!.epub
Így jár minden politikus bűnöző!.mobi


  • ATHENAEUM 2000 KÖNYVKIADÓ KFT.
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 204 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789632936611
  • Cikkszám: 1056722
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Így jár minden politikus bűnöző!

Töltse le az ingyenes PDF Így jár minden politikus bűnöző! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Így jár minden politikus bűnöző! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Így jár minden politikus bűnöző! (pdf, epub és mobi)

Így jár minden politikus bűnöző! leírása

Ismerős valahonnan?

Mit tehetünk, ha szétrohad az ország az elit becstelensége miatt? A késői De Gaulle-korszak örökségeként Franciaországot a 80-as évek elején az egész társadalmat átszövő, a teljes politikai réteget megfertőző korrupció fojtogatja. A miniszterek helikopterekkel röpdösnek maffiavezérek partijaira, kéz kezet mos, a pénzt mindenhonnan lenyúlják, miközben az emberek egyre nagyobb nyomorban élnek a külvárosokban. A rendőrök legáltalánosabb tapasztalatává válik, hogy egyik nap letartóztatják a politikusokkal kokettáló bűnözőket, akik másnap már szabadlábon vannak. Mit lehet tenni ilyenkor?

Frédéric H. Fajardie Frederic Fajardie klasszikus krimijében párizsi rendőrök egy csoportja kilép a sorból, szembefordul a romlottsággal, és azt mondja: NEM! Nincs több lefizetett bíró, nincs több eltüntetett bizonyíték, a gazemberek érdekében módosított törvény. Ők tudják, hogy akik folyton megússzák az elszámoltatást, valójában sok-sok ember haláláért vagy nyomoráért felelős bűnözők. Megszületik a döntés: egyenként levadásszák mindet. Elkapják, kivégzik őket. Nincs kegyelem.

A regény főhőse, a gyilkosságok felderítésével megbízott Grindel rendőrparancsnok az egyik legfontosabb dilemmával szembesül. Hová álljon, az igazság vagy az igazságtalan törvények oldalára?

Ismerős valahonnan? A franciák már megélték, végigcsinálták. És Magyarországon? Frédéric H. Fajardie Frederic Fajardie regénye rólunk, nekünk szól – üzenet a palackban.

A regényből Alain Delon főszereplésével, José Pinheiro forgatott nagy sikerű filmet Ne ébreszd fel az alvó zsarut címmel.

Leave Your Comment