Idős kutya a családban

2019-03-27   |   by admin

A könyv tartalma:

David Alderton - Idős kutya a családban

Letöltés Idős kutya a családban könyvet pdf, epub és mobi

Idős kutya a családban.pdf
Idős kutya a családban.epub
Idős kutya a családban.mobi


A könyv részletei Idős kutya a családban

Töltse le az ingyenes PDF Idős kutya a családban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Idős kutya a családban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Idős kutya a családban (pdf, epub és mobi)

Idős kutya a családban leírása

Egy idős kutya a családban óriási felelősséggel jár. Akárcsak egy idős embernek, egy idős kutyának is speciális igényei vannak, amelyekre oda kell figyelni. Azonban egy idős kutya is legalább olyan kiváló társ és barát, mint egy szeleburdi kölyökkutya.

Ha méltóképpen szeretnénk goondoskodni idősödő kedvencünkről, vagy úgy döntünk, vállaljuk, hogy megszépítjük egy kicsapott idős kutya életének utolsó időszakát, bátran támaszkodhatunk jelen kötetre.

A könyvben számos hasznos információt találunk egy idős kutya életének minden területével kapcsolatban. Megtudhatjuk, mire figyeljünk fokozottan hű társunk ápolása során, milyen játékokat játszhatunk a vén csonttal , és hogyan biztosíthatunk számára nyugodt hátteret, miközben érzékszervei gyengülése folyamatosan frusztrálja.

Az egyes fejezeteket nemcsak elbűvölő képek illusztrálják, hanem kiemelt tippek és mókás esettanulmányok is.

Jó szívvel ajánljuk könyvünket minden kutyabarátnak, aki szeretne minden kényelmet megadni öreg kutyájának, hogy az tiszteletben és szeretetben élhesse le utolsó napjait.

A tartalomból:

Az öregedés természetes velejárói
Az idősödő kutya ápolása
Kiegyensúlyozott táplálás idős korban is
Játékos, akár egy kölyökkutya
Az öreg kutya nevelése
Az öreg kutyák leggyakoribb betegségei
Ha jön a búcsú ideje

Leave Your Comment