Idéz(z)etek! – You can quote me

2019-07-30   |   by admin

A könyv tartalma:

Nógrádi Bence - Idéz(z)etek! - You can quote me

Letöltés Idéz(z)etek! – You can quote me könyvet pdf, epub és mobi

Idéz(z)etek! – You can quote me.pdf
Idéz(z)etek! – You can quote me.epub
Idéz(z)etek! – You can quote me.mobi


  • Rhino Books
  • Szépirodalom
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789638726049
  • Cikkszám: 1032612
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Idéz(z)etek! – You can quote me

Töltse le az ingyenes PDF Idéz(z)etek! – You can quote me fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Idéz(z)etek! – You can quote me PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Idéz(z)etek! – You can quote me (pdf, epub és mobi)

Idéz(z)etek! – You can quote me leírása

365 friss, frappáns és felrázó gondolat a Rinocérosz üzletkötés és a Mikor leszel milliomos? könyvek szerzőjétől. Minden napra egy bölcselet az életről, a szerelemről, a pénzről, a családról, a sikerről, és minden másról, ami számunkra fontos.
Nógrádi Bence füveskönyve ötvözi a humort a praktikus élet- receptekkel. Aforizmáit az olvasó kedve szerint alkalmazhatja személyes vagy szakmai élete jobbítására, hogy erősítse tudását, hangulatát vagy munkakedvét amelyikre éppen szüksége van.
Extra bónusz, hogy a könyv kétnyelvű, magyar-angol kiadás.
A népszerű üzleti előadó és író gondolatait, mondásait tartalmazó idézetgyűjtemény remek ajándék és olvasnivaló minden alkalomra.
Nógrádi Bence az egyik legnépszerűbb magyar üzleti szerző az önsegítő üzleti könyvek kategóriában. Könyvei, a Rinocérosz üzletkötés, a Mikor leszel milliomos? 1-2 és a Hétköznapi harcosok eladási példányszáma kiugró eredményt értek el a piacon. Üzleti előadásai a könyveire épülnek. Dél-Afrikában élt kilenc évig.

Leave Your Comment