Idegen arcocska

2019-08-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Sophie Hannah - Idegen arcocska

Letöltés Idegen arcocska könyvet pdf, epub és mobi

Idegen arcocska.pdf
Idegen arcocska.epub
Idegen arcocska.mobi


A könyv részletei Idegen arcocska

Töltse le az ingyenes PDF Idegen arcocska fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Idegen arcocska PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Idegen arcocska (pdf, epub és mobi)

Idegen arcocska leírása

„A pszichológiai thriller kifejezést erre a szívszorító regényre találták ki…”
(Bradford Telegraph)

Sophie Hannah már első könyvével hihetetlen sikert aratott Angliában, azóta olvasók milliói várják világszerte a két nyomozó, Simon Waterhouse és Charlie Zailer újabb kalandjait.
A gazdag angol számítógépes játékfejlesztő felesége, Alice Fancourt, miután férjére hagyja kéthetes kisbabáját, rádöbben, hogy távollétében a gyermekét kicserélték. A bölcsőben egy idegen gyermek alszik. Waterhouse nyomozót elbűvöli a megtört anya kecses szépsége, és felettesei rosszallásától kísérve veti bele magát az ügybe egészen addig, míg Alice és a csecsemő is eltűnik. Vajon ők is arra a sorsra jutottak, mint David Fancourt első felesége, Laura? Megölték őket?
A lélektani krimibe szerelmi és féltékenységi szálak is szövődnek, ez teszi hallatlanul izgalmassá a könyvet.

Leave Your Comment