Hypertonia

2019-08-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Walter Zidek - Hypertonia

Letöltés Hypertonia könyvet pdf, epub és mobi

Hypertonia.pdf
Hypertonia.epub
Hypertonia.mobi


A könyv részletei Hypertonia

Töltse le az ingyenes PDF Hypertonia fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hypertonia PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hypertonia (pdf, epub és mobi)

Hypertonia leírása

A hypertonia nem csupán a leggyakrabban előforduló belgyógyászati betegségek – bátran mondhatjuk: népbetegségek – egyike, hanem olyan kórkép is, amely számos kihívással szembesíti a kezelőorvost. Noha a terápiás eszköztár mára igencsak kibővült, nem egyszerű feladat sem a megfelelő gyógyszer vagy kombináció kiválasztása, sem a beteg együttműködésének elnyerése.

A Szakorvosi zsebkönyvtár– Praxis Update sorozat céljainak megfelelően ez a kötet is a legújabb szakmai információk – patofiziológia, részletes diagnosztika és terápia – mellett – gyakorlati szemlélettel, – a prevenció lehetőségeinek kiemelésével, – a betegek leggyakoribb kérdéseinek megválaszolásával segíti a mindennapi orvosi munkát. Magyarázó ábrákkal és táblázatokkal gazdagon illusztrált kötetünket ajánljuk mindazoknak, akik korszerű, a beteg érdekét mindenkor szem előtt tartó ellátást kívánnak nyújtani a magasvérnyomás-betegséggel küzdőknek.

Leave Your Comment