Hunyadi 9. könyv – Isten árnyéka

2019-02-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Bán Mór - Hunyadi 9. könyv - Isten árnyéka

Letöltés Hunyadi 9. könyv – Isten árnyéka könyvet pdf, epub és mobi

Hunyadi 9. könyv – Isten árnyéka.pdf
Hunyadi 9. könyv – Isten árnyéka.epub
Hunyadi 9. könyv – Isten árnyéka.mobi


  • Gold Book
  • Regény
  • 476 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789634264538
  • Cikkszám: 1060317
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hunyadi 9. könyv – Isten árnyéka

Töltse le az ingyenes PDF Hunyadi 9. könyv – Isten árnyéka fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hunyadi 9. könyv – Isten árnyéka PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hunyadi 9. könyv – Isten árnyéka (pdf, epub és mobi)

Hunyadi 9. könyv – Isten árnyéka leírása

HUNYADIKilencedik könyv
Ezernégyszáznegyvenhat. A várnai vereségből még csak eszmélő Magyarország tovább sodródik a végső káosz felé. Az egymással hadakozó bárói ligákat, harácsoló nagyurakat a hét kapitánynak nem sikerült megfékezni, s immár a nyugati országrészeket is lángba borítják Cillei Ulrik és Habsburg Frigyes seregei. Északon a cseh Giskra haramiái fosztogatnak, keleten pedig az ifjú Mohamed szultán gyűjti erőit, hogy végleg leszámoljon a Hunyadi János vezette keresztény erőkkel. A szűk mozgástérben egyértelművé válik, hogy valakinek meg kell fékeznie a külső és belső ellenséget, különben menthetetlenül darabokra szaggatják az országot.

Egyetlen ember lenne alkalmas a feladatra, de Hunyadit ezekben a válságos hónapokban olyan seb kínozza, amit soha nem gyógyíthat be semmiféle gyógyír. Mégis el kell vállalnia a megmentő szerepét; hadait elsőként a magyar földeket régóta sanyargató Cillei Ulrik ellen vezeti. Régi barátja, segítőtársa, Vitéz János tisztában van vele, hogy a szétszabdalt nemzet egyesítésére a megoldás, hogy a törökellenes harcok hősének át kell vennie a hatalmat az egész ország felett – ha kell, fegyverrel.

Bán Mór történelmi regénysorozatának utolsó előtti kötetében Hunyadi Jánost felemelkedésének csúcsán, immár Magyarország kormányzójaként láthatjuk. Az egységet sikerül ugyan megteremteni, ám súlyos áron: míg a belső ellenség megfékezése zajlik, keleten a szultán – hagyományos címe szerint Isten árnyéka a földön – hatalmas muszlim hadsereg szervezésébe kezd, mely tervei szerint egész Európát uralma alá hajtja majd.

Leave Your Comment