Hunyadi 5. könyv – A mennydörgés kapuja

2019-06-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Bán Mór - Hunyadi 5. könyv - A mennydörgés kapuja

Letöltés Hunyadi 5. könyv – A mennydörgés kapuja könyvet pdf, epub és mobi

Hunyadi 5. könyv – A mennydörgés kapuja.pdf
Hunyadi 5. könyv – A mennydörgés kapuja.epub
Hunyadi 5. könyv – A mennydörgés kapuja.mobi


A könyv részletei Hunyadi 5. könyv – A mennydörgés kapuja

Töltse le az ingyenes PDF Hunyadi 5. könyv – A mennydörgés kapuja fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hunyadi 5. könyv – A mennydörgés kapuja PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hunyadi 5. könyv – A mennydörgés kapuja (pdf, epub és mobi)

Hunyadi 5. könyv – A mennydörgés kapuja leírása

Ezernégyszáznegyven. A Szent Korona elrablását követően vészterhes idők köszöntenek a Magyar Királyságra. Rövid időn belül két új királyt is megkoronáznak Székesfehérvárott: egy néhány hetes csecsemőt, és a tizenhat esztendős lengyel Ulászlót. Az ország kettészakad, s a pártok között véres polgárháború robban ki.

Hunyadi Jánosnak is el kell döntenie, melyik oldalra áll. Ám miközben a magyar főurak egymás ellen kelnek hadra, egymás birtokait prédálják, Murád szultán kihasználva a zűrzavart, hatalmas sereggel indul meg, hogy elfoglalja a Magyarország kapujának tartott Nándorfehérvárt. A bárók nem küldenek felmentő sereget, egyedül Hunyadi siet a szorongatott erőd megsegítésére…

Leave Your Comment