Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból

2019-06-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Jocelyn K. Glei - Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból

Letöltés Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból könyvet pdf, epub és mobi

Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból.pdf
Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból.epub
Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból.mobi


  • HVG Kiadó Zrt.
  • 272 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9789633043349
  • Cikkszám: 1054165
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 126x177mm
  • Fordító:

A könyv részletei Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból

Töltse le az ingyenes PDF Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból (pdf, epub és mobi)

Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból leírása

Miért dolgozzunk állandó béta üzemmódban? Hogyan válhat kedvtelésünk hivatássá? Mi mindennel járulhatnak hozzá mások képességeink kibontakoztatásához?
Ebben az igényesen összeállított kötetben húsz, a maga területén meghatározó vezető, többek között Scott Belsky, Jocelyn K. Glei és Tony Schwartz mutatja be a gyökeresen átalakult munkaerőpiacon bevált stratégiáit. Ehhez kapunk praktikus tippeket a karrierlehetőségeink megteremtése, az önfejlesztés, a networking és a kockázatvállalás témájában. Hasznos útravaló, hogy ne csupán sodródjunk a munka világában, hanem megelégedéssel végezzük a küldetésünknek érzett feladatokat.

A Behance
A Behance a kreatív projektek bemutatásának és megismerésének teret adó, vezető online platform. Küldetésének érzi a kreatív szakemberek támogatását. A legkülönfélébb ágazatok alkotói a portál révén szereplési lehetőséghez jutnak és hírnévre tehetnek szert. Mindezek mellett számtalan internetes oldal portfóliómegosztó felülete is a Behance megoldásaira épül, ilyen például az Adweek, a Rhode Island School of Design és a National Design Awards website-ja. Világszerte számos vállalat és rajongó használja a Behance-et, hogy figyelemmel kísérje vagy akár szerződtesse a legnagyobb tehetségeket.
www.behance.com

A 99U
A Behance azért hozta létre a 99U-t, hogy összeállítsa az ötletek megvalósítását segítő hiányzó tananyagot. Webby-díjas website-jukon, a 99U.com-on interjúkat, cikkeket és videókat tesznek közzé, évenként megrendezik New Yorkban a 99U Konferenciát, és ezt a témát járja körül korábbi bestsellerük, A megvalósítás hogy az ötlet valóra váljon, valamint legújabb 99U könyvsorozatuk is. 

A sorozat további kötetei:
Hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból! Szakértelem, kockázatvállalás, fantasztikus karrier
Alkossunk maradandót! Az értékteremtő vállalkozás felépítése

Leave Your Comment