Hoztam,kaptam,átszabtam!

2019-02-22   |   by admin

A könyv tartalma:

F. Várkonyi Zsuzsa - Hoztam,kaptam,átszabtam!

Letöltés Hoztam,kaptam,átszabtam! könyvet pdf, epub és mobi

Hoztam,kaptam,átszabtam!.pdf
Hoztam,kaptam,átszabtam!.epub
Hoztam,kaptam,átszabtam!.mobi


  • Kulcslyuk Kiadó Kft.
  • Pszichológia
  • 270 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155281969
  • Cikkszám: 1066334
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hoztam,kaptam,átszabtam!

Töltse le az ingyenes PDF Hoztam,kaptam,átszabtam! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hoztam,kaptam,átszabtam! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hoztam,kaptam,átszabtam! (pdf, epub és mobi)

Hoztam,kaptam,átszabtam! leírása

Miként formálják személyiségünket és életutunkat szüleink tudatos és tudattalan elvárásai? Hogyan érvényesül mindennapjainkban a sorskönyvi előírások parancsoló ereje? Miért megyünk bele olyan pszichológiai játszmákba, amelyek újra meg újra csak csalódást, vereséget, megaláztatást gyűjtenek be nekünk? Mi állhat a teljesítménykényszer, a kontrollmánia, a zsarnoki viselkedés vagy éppen a túlalkalmazkodó magatartás, a nemet mondásra való képtelenség hátterében? Miért menekül valaki az intimitás elől? Hogyan termeli egy család mindig újra a sikert vagy a kudarcot? Miért választ magának valaki ismételten alkoholista vagy bántalmazó partnert, miközben éppen ezt a típust akarná elkerülni?
Hazánk egyik legkedveltebb pszichológusa, F. Várkonyi Zsuzsa hat éven át, több mint kétszáz alkalommal beszélgetett Bódy Gergővel a Klubrádió Kontakt című műsorában. Ez a kötet, mely harminchat beszélgetés anyagát tartalmazza, szerteágazó témákon keresztül azzal az alapvető kérdéssel foglalkozik, hogy gyerekkori tapasztalataink miként alakítják felnőttéletünket, kapcsolatainkat, és milyen lehetőségeink vannak, ha változtatni szeretnénk a rossz beidegződéseken

Leave Your Comment