Honky Tonk kalózok 2.

2019-02-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Joachim Masannek - Honky Tonk kalózok 2.

Letöltés Honky Tonk kalózok 2. könyvet pdf, epub és mobi

Honky Tonk kalózok 2..pdf
Honky Tonk kalózok 2..epub
Honky Tonk kalózok 2..mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Gyermek és ifjúsági
  • 224 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632443560
  • Cikkszám: 1023246
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Honky Tonk kalózok 2.

Töltse le az ingyenes PDF Honky Tonk kalózok 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Honky Tonk kalózok 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Honky Tonk kalózok 2. (pdf, epub és mobi)

Honky Tonk kalózok 2. leírása

Vilinek, Jónak, Hannának, Mosesnek és a Triple Twinsnek sikerül megszökniük a gonosz báró, Talleyrand és kalóz szövetségese, Blind Black Soul Whistle elől. Megszerezték a bűvös amulettet is, amelynek segítségével megtalálhatják az elfelejtett népet és az ígéret földjét, ahol mesés kincsek várnak rájuk. ám a francia báró és a vén kalóz a nyomukban vannak. Ráadásul a kincskeresést megnehezíti, hogy Aweiku, a fiatal bennszülött hercegnő meg akarja akadályozni, hogy bárki is megkaparinthassa a kincset, mely a világ urává teszi a birtoklóját. Aweiku terve csak akkor sikerülhet, ha a sziget mindenestül eltűnik a semmibe. Vilinek komoly döntést kell meghoznia: vagy Aweikuval és az elfelejtett néppel tart, hogy így óvja meg a világot a gonosz és kapzsi emberektől, vagy vérbeli kalózként elrabolja a kincset, hogy ő maga válhasson a világ urává. Sőt, talán létezik egy harmadik megoldás is…

 

A SOROZATRÓL:

A neves német író-forgatókönyvíró, Joachim Masannek neve jól ismert a magyar gyerekek körében is: az elmúlt tíz évben A vad focibanda című sikerszériája több ezer gyerkőcnek volt meghatározó olvasmányélménye világszerte. A szerző Honky Tonk kalózok című új könyvsorozata térben és időben is különleges kalandokat ígér, s legalább ennyi kis- és nagykamaszt fog magával ragadni, mint a „Vad banda” szereplőinek élete!

A Honky Tonk kalózok sorozat négy ifjú kalóz kalandjait meséli el: Pokolkutyája Vili ügyes csaló és zsebtolvaj, legjobb barátja, Jo, zseniális feltaláló és igazán jószívű kisfiú, Moses Kahiki, a Nap Lovagja ravasz szélhámos, Honky Tonk Hanna pedig egy lélegzetelállítóan szép és szeszélyes, messzi földön hírhedt kalózlány.

Leave Your Comment