Homeland – Carrie futása

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Andrew Gary Kaplan - Homeland - Carrie futása

Letöltés Homeland – Carrie futása könyvet pdf, epub és mobi

Homeland – Carrie futása.pdf
Homeland – Carrie futása.epub
Homeland – Carrie futása.mobi


  • 21. Század Kiadó
  • Thriller
  • 336 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155373220
  • Cikkszám: 1023176
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Homeland – Carrie futása

Töltse le az ingyenes PDF Homeland – Carrie futása fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Homeland – Carrie futása PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Homeland – Carrie futása (pdf, epub és mobi)

Homeland – Carrie futása leírása

Bejrút, 2006. Carrie Mathison CIA-ügynök hajszál híján menekül csak meg egy csapdából, amit egy Fülemüle kódnevű kettős ügynök állít neki. Carrie arra gyanakszik, hogy tégla van a CIA-n beül, és gyanújával a bejrúti állomásfőnököt is szembesíti. Másnap már a cég Langley-i központjában találja magát, lefokozva, irodai munkára kárhoztatva.
Carrie különleges képességgel rendelkezik, amelyet részben bipoláris zavarának köszönhet: előre látja az emberek viselkedését, megérzi, hogyan reagálnak bizonyos eseményekre. A betegségét titkoló nő rádöbben, hogy egy terrorista akció nyomaira bukkant Bejrútban. A főnökei ellentétes parancsát figyelmen kívül hagyva saját szakállára kezd nyomozni, hogy megtalálja a kapcsolatot Fülemüle és Abu Nazir, az Al-Kaida iraki vezetője közt. Mindent feláldozna azért, hogy elfoghassa a terroristavezért, de arra, ami küldetése során történik vele, még ő sem számíthatott.
A Homeland tévésorozathoz hasonlóan a regény is fordulatos cselekménnyel és sokkoló meglepetésekkel szolgál az olvasónak, és érdekes – a tévénézőknek is ismeretlen – dolgokat tudunk meg a főszereplőkről is. A briliáns elméjű kémnő sorsa és két kontinensen átívelő küldetése letehetetlen olvasmány.

Leave Your Comment