Hold’em versenystratégia – 1. kötet: alapstratégia

2019-05-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Bill Robertie - Hold'em versenystratégia - 1. kötet: alapstratégia

Letöltés Hold’em versenystratégia – 1. kötet: alapstratégia könyvet pdf, epub és mobi

Hold’em versenystratégia – 1. kötet: alapstratégia.pdf
Hold’em versenystratégia – 1. kötet: alapstratégia.epub
Hold’em versenystratégia – 1. kötet: alapstratégia.mobi


A könyv részletei Hold’em versenystratégia – 1. kötet: alapstratégia

Töltse le az ingyenes PDF Hold’em versenystratégia – 1. kötet: alapstratégia fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hold’em versenystratégia – 1. kötet: alapstratégia PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hold’em versenystratégia – 1. kötet: alapstratégia (pdf, epub és mobi)

Hold’em versenystratégia – 1. kötet: alapstratégia leírása

A póker szélviharként söpört végig a világon. Azonban nem akármilyen póker tartja izgalomban az embereket – az új őrület a limit nélküli hold ’em, a póker Cadillacje. És most – a televízió által közvetített versenyeknek köszönhetően – új játékosok tízezrei akarják kivenni részüket a győztesek dicsőségéből.

A Hold ’em versenystratégia a játék azon részeibe enged bepillantást, melyeket a kamera nem lát – megismerteti azokat a taktikákat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy partik százait vagy néha ezreit lejátszva eljuthassunk az utolsó asztalig.
Harrington kifinomult és kipróbált győzelmi stratégiái, melyek elsősorban azzal foglalkoznak, hogyan élhetjük túl egy limit nélküli hold ’em verseny korai és középső szakaszait, e könyvben jelennek meg először nyomtatásban. Ezek azok a technikák, amelyeket a klasszis játékosok alkalmaznak újra meg újra szerte a nagyvilágban, hogy a versenyeken eljussanak az utolsó asztalig. Most a világ egyik legsikeresebb limit nélküli hold ’em játékosától tanulhatjuk meg, hogyan váltogassuk játékstílusunkat, hogyan optimalizáljuk licitjeinket, hogyan értékeljük ki lapjainkat, hogyan reagáljunk egy visszaemelésre, hogyan játsszunk, hogy a lehető legtöbbet nyerhessük, mit tegyünk, ha bejön egy rossz lap, és még nagyon sok minden egyebet.

Dan Harrington elnyerte az 1995 évi Póker Világbajnokság 10.000 dollár nevezési díjú, limit nélküli hold ’em versenyének arany karkötőjét és vele a világbajnoki címet, és ő volt az egyetlen játékos, aki 2003-ban (839 induló közül) és 2004-ben is (2.576 induló közül) eljutott az utolsó asztalig – a szakértők szerint ez volt a Póker Világbajnokság történetében az eddigi legnagyobb siker. A Hold ’em versenystratégia megírásával Harrington és a kétszeres backgammon világbajnok Bill Robertie megalkotta A Könyvet a limit nélküli hold ’emről azok számára, akik nyerni akarnak – méghozzá sokat.

Leave Your Comment