Hol laknak az állatok?

2019-05-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Anne Möller - Hol laknak az állatok?

Letöltés Hol laknak az állatok? könyvet pdf, epub és mobi

Hol laknak az állatok?.pdf
Hol laknak az állatok?.epub
Hol laknak az állatok?.mobi


A könyv részletei Hol laknak az állatok?

Töltse le az ingyenes PDF Hol laknak az állatok? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hol laknak az állatok? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hol laknak az állatok? (pdf, epub és mobi)

Hol laknak az állatok? leírása

A Ravensburger gyermekkönyvsorozatának e kötetét lapozgatva a ház körül élő állatokkal ismerkedhetnek az apróságok. Megtudhatják, miért építenek fészket a madarak, hol költenek a gólyák, milyen fészekben alszik a mókus, hol születnek a kisnyulak, melyik állat épít várat, milyen a méhek otthona, ki lakik a padláson.

Ismerjük meg a világot, lépésről lépésre – együtt, minden nap. A Mit? Miért? Hogyan? Mini sorozat a legkisebbekkel ismerteti meg környezetünk titkait. Kötetei egyszerű és szemléletes válaszokat adnak a kicsik kérdéseire. A játékos elemek, a kedves rajzok, a kinyitható ablakok és a kornak megfelelő magyarázatok a könyv minden oldalát élvezetessé teszik. A praktikus és „strapabíró” könyvet kétéves kortól ajánljuk.

Leave Your Comment