Hogyan veszítsünk el egy maratont? – és érjünk mégis célba

2019-04-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Joel H. Cohen - Hogyan veszítsünk el egy maratont? - és érjünk mégis célba

Letöltés Hogyan veszítsünk el egy maratont? – és érjünk mégis célba könyvet pdf, epub és mobi

Hogyan veszítsünk el egy maratont? – és érjünk mégis célba.pdf
Hogyan veszítsünk el egy maratont? – és érjünk mégis célba.epub
Hogyan veszítsünk el egy maratont? – és érjünk mégis célba.mobi


  • HVG Kiadó Zrt.
  • Sport
  • 248 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789633047156
  • Cikkszám: 1066030
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hogyan veszítsünk el egy maratont? – és érjünk mégis célba

Töltse le az ingyenes PDF Hogyan veszítsünk el egy maratont? – és érjünk mégis célba fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hogyan veszítsünk el egy maratont? – és érjünk mégis célba PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hogyan veszítsünk el egy maratont? – és érjünk mégis célba (pdf, epub és mobi)

Hogyan veszítsünk el egy maratont? – és érjünk mégis célba leírása

A Hogyan veszítsünk el egy maratont című könyvben Joel H. Cohen lépésről lépésre bemutatja, hogyan vált főállású lustálkodóból olyan típusú lustálkodóvá, aki képes lefutni egy maratont.

Mindezt futótippek, történetek és illusztrációk ötvözetén keresztül teszi meg. Cohen részletesen bemutatja és gondosan érzékelteti a szenvedést, amelyet a kitűzött cél eléréséhez tett erőfeszítések jelentenek. A könyv a futás minden összetevőjével foglalkozik: a kidörzsölt testrészekkel, a futásra leginkább alkalmas időponttal, a futógyönyör mítoszával, az Oprah-vonal jelenségével és a maratont megelőző expó tortúrájával. Eközben Cohen szatirikus idegenvezetőként mutatja be az olvasóknak a futás összes apró szegletét. Valós tanácsokat és hiteles együttérzést kínál edzettségi szinttől függetlenül minden egyes futónak, ezenkívül megmutatja, hogy egy maratonnak akár mind a 42,1 km-ét túl lehet élni… hiszen valahogy ő is megcsinálta.

JOEL H. COHEN a „Simpson család” írója és producere. Két Emmy-díj és három Writer’s Guild Award nyertese, valamint a 2013-as New Yorki maraton büszke befutója (kevésen múlt).

Leave Your Comment