Hogyan szolgálja a halál az életet? – Búcsú és halál a családfelállításban

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Thomas Schäfer - Hogyan szolgálja a halál az életet? - Búcsú és halál a családfelállításban

Letöltés Hogyan szolgálja a halál az életet? – Búcsú és halál a családfelállításban könyvet pdf, epub és mobi

Hogyan szolgálja a halál az életet? – Búcsú és halál a családfelállításban.pdf
Hogyan szolgálja a halál az életet? – Búcsú és halál a családfelállításban.epub
Hogyan szolgálja a halál az életet? – Búcsú és halál a családfelállításban.mobi


A könyv részletei Hogyan szolgálja a halál az életet? – Búcsú és halál a családfelállításban

Töltse le az ingyenes PDF Hogyan szolgálja a halál az életet? – Búcsú és halál a családfelállításban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hogyan szolgálja a halál az életet? – Búcsú és halál a családfelállításban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hogyan szolgálja a halál az életet? – Búcsú és halál a családfelállításban (pdf, epub és mobi)

Hogyan szolgálja a halál az életet? – Búcsú és halál a családfelállításban leírása

“Halál nélkül mit sem ér az élet! – így végződik egy afrikai mese a hős hosszas tépelődése és szenvedése után. Az élet és a halál összetartozik; és aki helyesen viszonyul a halálhoz, egyben az életét is szolgálja. Aki fél a haláltól, legtöbbször az élettől is fél. Aki teljes szívvel elfogadja az életet a mélypontjaival és csúcspontjaival együtt, az a halált is békével fogadja.”
Ha a halállal való találkozásba bevonjuk a mesék bölcsességét, mélyebben behatolhatunk az elmúlás világába. A mesékben megszokott dolog, hogy megjelenik a halál. A vele találkozó mesealakok úgy beszélgetnek vele, mint “ember az emberrel” – akár a családfelállítás során.
Ebben a könyvben sok történet szerepel nehéz emberi sorsokról, amelyek sajátságos módon összecsengenek az előttük bemutatott mesékkel. A családfelállításokban láthatóvá válik, hogy a halál és az elmúlás valóban befolyásolja a mindennapi életünket, sőt az ott végzett munka a halottak lelkivilágára is visszahat.
Thomas Schäfer szakterülete a pszichoterápia és a családfelállítás – könyvében sokéves tapasztalatára támaszkodva mutatja be a családfelállítás során a halál témakörében előforduló legfontosabb kérdéseket: Testvér, gyermek halála a családban – A szülők halálos betegsége – Az idős és elhunyt szülők tisztelete – A házastárs halála – Beleavatkozás az emberi sorsba – A gyász

Leave Your Comment