Hogyan neveljük a fiúkat?

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Steve Biddulph - Hogyan neveljük a fiúkat?

Letöltés Hogyan neveljük a fiúkat? könyvet pdf, epub és mobi

Hogyan neveljük a fiúkat?.pdf
Hogyan neveljük a fiúkat?.epub
Hogyan neveljük a fiúkat?.mobi


  • Partvonal Kiadó
  • Család és szülők
  • 200 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789639910980
  • Cikkszám: 1011514
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hogyan neveljük a fiúkat?

Töltse le az ingyenes PDF Hogyan neveljük a fiúkat? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hogyan neveljük a fiúkat? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hogyan neveljük a fiúkat? (pdf, epub és mobi)

Hogyan neveljük a fiúkat? leírása

Steve Biddulph könyvében a nevelés szempontjából vizsgálja a nemek közti különbségeket. Kimondja: a fiúk igenis mások. Fontos, hogy a szülők, pedagógusok, edzők és mindazok, akik gyerekekkel foglalkoznak, pontosan tisztában legyenek ezekkel a különbségekkel. Nem előítéleteket akar kialakítani: megismertet a női és férfiagy működésének különbségeivel, a hormonok olykor szélsőséges hatásaival, illetve mindazokkal a szükségletekkel, melyek kielégítése elengedhetetlen ahhoz, hogy a kisfiúk egészséges lelkű, jóravaló férfiakká serdüljenek. A szerző tanácsait követve bárki sikert érhet el a nevelésben, ha valóban megfontolja mindazt, ami a “különbségekből” adódóan feltétlenül figyelemre és kezelésre szorul.
Steve Biddulph nemzetközileg elismert szaktekintély, gyerekpszichológus és családterapeuta, akinek első sikeres könyvét, a kezünkben tartottat, azóta több nevelésről és szülői feladatokról szóló kötet is követte. A “Hogyan neveljük a fiúkat?” először 1998-ban jelent meg, azóta sok kiadást megért, töretlen siker mindenhol a világon. A nemzetközi bestseller újra magyarul is kapható.

Leave Your Comment