Hogyan ne sárkányosodjunk el?

2019-05-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Soma Mamagésa - Hogyan ne sárkányosodjunk el?

Letöltés Hogyan ne sárkányosodjunk el? könyvet pdf, epub és mobi

Hogyan ne sárkányosodjunk el?.pdf
Hogyan ne sárkányosodjunk el?.epub
Hogyan ne sárkányosodjunk el?.mobi


  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Pszichológia
  • 250 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9786155609398
  • Cikkszám: 1052698
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hogyan ne sárkányosodjunk el?

Töltse le az ingyenes PDF Hogyan ne sárkányosodjunk el? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hogyan ne sárkányosodjunk el? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hogyan ne sárkányosodjunk el? (pdf, epub és mobi)

Hogyan ne sárkányosodjunk el? leírása

Tényleg minden nő egy potenciális házisárkány? Te már észrevetted magadon a tüneteket? Mit lehet tenni egy kapcsolat ellaposodása ellen? Vajon a sors vagy a szabad akarat irányítja az ember életét? Valóban szükségünk van az illúziókra ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni?

Ehhez hasonló izgalmas és húsbavágó kérdésekre keresi a választ Soma Mamagésa sziporkázóan szellemes és bölcs kötete, amely legjobb és legérdekesebb előadásaiból válogat. Soma néha humorral, máskor szenvedéllyel, olykor mélázva, de mindig nagy alapossággal járja körül témáit.

A Hogyan ne sárkányosodjunk el? lebilincselő, szórakoztató és elgondolkodtató olvasmány mindazoknak, akiknek elegük van belőle, hogy ők a család mártírjai, hogy a férjük kizárólag kitérdepelt tréningnadrágban látja őket, illetve, hogy a feleségük számára jámbor, nem nélküli mackók. Férfiaknak és nőknek, akik le akarják győzni a bennük rejlő sárkányt.

„Valójában mindig ugyanoda lyukadunk ki: a szeretethez. A szer-etet, a gyűl-ölet. A szeretet eteti, táplálja az életerőt, a gyűlölet kiöli. Irányuljon az magunk vagy mások felé. Amiért mi felelősséget vállalhatunk: az saját magunk. A saját elsárkányosodásunkért. Úgyhogy kívánok mindenkinek bátor tükörbe nézést, és sok-sok erőt!”

Leave Your Comment