Hogyan lehetnénk boldogabbak?

2019-02-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Bagdy Emőke - Hogyan lehetnénk boldogabbak?

Letöltés Hogyan lehetnénk boldogabbak? könyvet pdf, epub és mobi

Hogyan lehetnénk boldogabbak?.pdf
Hogyan lehetnénk boldogabbak?.epub
Hogyan lehetnénk boldogabbak?.mobi


  • Kulcslyuk Kiadó Kft.
  • Család és szülők
  • 256 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9799789638900
  • Cikkszám: 1024723
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hogyan lehetnénk boldogabbak?

Töltse le az ingyenes PDF Hogyan lehetnénk boldogabbak? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hogyan lehetnénk boldogabbak? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hogyan lehetnénk boldogabbak? (pdf, epub és mobi)

Hogyan lehetnénk boldogabbak? leírása

Ez a válogatás azokból az írásaimból és előadásaimból született, amelyekben a pszichológia üzeneteit éppen ma, mostanában rendkívül fontosnak érzem. Olyannyira, hogy legszívesebben folyvást mondanám, tanítanám ezeket mindenkinek. Terjeszteném…
Ezt a lehetőséget kínálja a könyv is. Lapjaiba, betűibe költöztetem a lelkem, és olvasótársaimmal együtt élem át: az ilyen tudásanyagban rejlik a lélektan igazi emberszolgálata! Segít nekünk örülni az életnek, tudatosítani, mit tehetünk önmagunk és szeretteink életminőségének jobbítása érdekében. Az elkötelezett odatartozás, a szeretet, az egymásra figyelő segítőkészség, a felelősségvállalás, az örülni tudás, a boldogító párkapcsolatok és szeretetkötelékek lélekápoló erői, a hála, a megköszönni tudás és a megbocsátás megannyi erő, amelyek által megújulhat az életérzésünk, javulhat az egészségünk.
Ami ebbe a könyvbe belefért, csupán egy csepp talán az életbúsulás, a reménytelenség, a megkeseredés lelki kövültségeinek feloldására, de ha személyesen is utánagondolunk, vajon érvényesek-e az életünkben ezek a tanítások, akkor máris előbbre lépünk az önismeretben és kapcsolataink minőségének tökéletesítésében.

Leave Your Comment