Hogyan írjunk könyvet?

2019-07-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Nádasi Krisz - Hogyan írjunk könyvet?

Letöltés Hogyan írjunk könyvet? könyvet pdf, epub és mobi

Hogyan írjunk könyvet?.pdf
Hogyan írjunk könyvet?.epub
Hogyan írjunk könyvet?.mobi


  • magánkiadás
  • Szakkönyvek
  • 380 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9789631254600
  • Cikkszám: 1050561
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hogyan írjunk könyvet?

Töltse le az ingyenes PDF Hogyan írjunk könyvet? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hogyan írjunk könyvet? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hogyan írjunk könyvet? (pdf, epub és mobi)

Hogyan írjunk könyvet? leírása

Az írást meg lehet tanulni?
Igen!
Kreatív írás, novellaírás, könyvírás, blogposzt, levél, iskolai fogalmazás, esszé írása – a kiadvány minden kérdésre válaszol. Ez az egyedülálló szakkönyv bevezeti az olvasót nemcsak a regényírás, hanem az általánosságban vett írás titkaiba is. Nádasi Krisz író, szerkesztő azt vallja, hogy a fogalmazás is egy olyan készség, ami gyakorlással és tanulással fejleszthető. 
Krisz megmutatja, hogyan nézzünk a műveinkre madártávlatból, mondandónkat hogyan tagoljuk részekre, majd elrepít bennünket a szavak, betűk világába is. 
Könyv vagy egyéb fogalmazás tervezése
Műfaji tanácsok
Írástechnika
Írói gyakorlatok, feladványok, példák
Saját kéziratunk szerkesztése
Könyvcím és fülszöveg írása
Gyakorlati tippek
Nádasi Krisz író és szerkesztő. Írástechnikai, illetve irodalmi rovatot vezet különböző portálokon, tanácsadással, oktatással foglalkozik; intézményesített formában, állami ösztöndíjjal vesz részt fiatal írók mentorálásában. Írástechnikai blogjának olvasói 90%-ban visszatérő vendégek, korábbi e-szakkönyvei vezetik a tankönyv kategória eladási listáját. Jelent meg könyve hagyományos kiadásban és magánúton is. Hitvallása, hogy mindenki, aki szívesen ír, megérdemli a bátorítást és támogatást – és persze a tudást.
“Hurrá, végre itt a várva várt segítség! 
Érettségizők, felvételizők, leendő és pályakezdő írók, bloggerek kalauza e könyv. Szórakoztató fogalmazási, szerkesztési gyakorlatokkal, kincset érő tippekkel vezet be minket Krisz az íróvá válás fortélyaiba. Vidám tánclépesekkel keringőzünk az irodalmi igényesség tükörparkettjén. Hiánypótló mű, már nagyon régen vártuk a magyar könyvpiacon!
Jó játékot, jó szórakozást kívánok az olvasónak ezzel a könyvvel biztossikerre számíthat. 
Vigye haza még ma!”
Otta Katalin, irodalomtanár és drámapedagógus, lektor

Leave Your Comment