Hogyan fogjunk márkit / A korona szolgálatában 2/2

2019-04-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Julia Quinn - Hogyan fogjunk márkit / A korona szolgálatában 2/2

Letöltés Hogyan fogjunk márkit / A korona szolgálatában 2/2 könyvet pdf, epub és mobi

Hogyan fogjunk márkit / A korona szolgálatában 2/2.pdf
Hogyan fogjunk márkit / A korona szolgálatában 2/2.epub
Hogyan fogjunk márkit / A korona szolgálatában 2/2.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Regény
  • 316 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789634061083
  • Cikkszám: 1035697
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Fordító:

A könyv részletei Hogyan fogjunk márkit / A korona szolgálatában 2/2

Töltse le az ingyenes PDF Hogyan fogjunk márkit / A korona szolgálatában 2/2 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hogyan fogjunk márkit / A korona szolgálatában 2/2 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hogyan fogjunk márkit / A korona szolgálatában 2/2 (pdf, epub és mobi)

Hogyan fogjunk márkit / A korona szolgálatában 2/2 leírása

„Julia Quinnt joggal nevezhetjük korunk Jane Austenjének”

A LÁNY MEGPRÓBÁLJA KÖVETNI A SZABÁLYOKAT…

Amikor Elizabeth Hotchkiss munkaadója könyvtárában a Hogyan fogjunk márkit egy példányára bukkan, biztos benne, hogy valaki otromba tréfát űz vele. Tudja, hogy kénytelen férjhez menni, hiszen három kisebb testvérét el kell tartania. De vajon ki az, aki kitalálta, mennyire fontos ez neki? A csábítás kézikönyve lehet a megoldás, abból semmi baj nem származhat, ha belenéz egy kicsit.

…ÁM A FÉRFINAK SAJÁT SZABÁLYAI VANNAK

James Sidwellt, azaz Riverdale márkit azért hívatta magához a nagynénje, mert az idős hölgyet zsarolja valaki. Jamest úgy mutatja be, mint az új jószágigazgatót, akinek első számú gyanúsítottja éppen Elizabeth, a néni társalkodónője. A férfinak felkelti az érdeklődését a vonzó ifjú hölgy a különös kézikönyvével, és felajánlja, hogy segít neki férjet találni, azaz megengedi, hogy rajta próbálja ki a csábítás trükkjeit. Amikor azonban a próba túlságosan is jól sikerül, James tudja, csak egyetlen szabály létezik: Elizabeth menjen férjhez az ő márkijához.

Leave Your Comment