Hogy ne tévedjünk

2019-03-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Jordan Ellenberg - Hogy ne tévedjünk

Letöltés Hogy ne tévedjünk könyvet pdf, epub és mobi

Hogy ne tévedjünk.pdf
Hogy ne tévedjünk.epub
Hogy ne tévedjünk.mobi


  • Park Könyvkiadó Kft.
  • 512 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633552209
  • Cikkszám: 1052659
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hogy ne tévedjünk

Töltse le az ingyenes PDF Hogy ne tévedjünk fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hogy ne tévedjünk PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hogy ne tévedjünk (pdf, epub és mobi)

Hogy ne tévedjünk leírása

„Bárcsak így tanítanák a matekot az iskolában!”

The Sunday Times

Az iskolában tanított matematika, vélik sokan, unalmas szabálygyűjtemény. Jordan Ellenberg könyvében rámutat, mennyire helytelen ez a felfogás: mert csináljunk bármit, ahhoz a matematikának köze van, sőt a matematika azt is megláttatja velünk, milyen struktúrák húzódnak meg a mindennapi élet rendetlen, zűrzavaros felszíne alatt.

Mennyivel korábban célszerű kimenni indulás előtt a repülőtérre? Valójában mit árul el a közvélemény-kutatás? Milyen lottózási módszer vezet a legbiztosabban a meggazdagodáshoz? A Hogy ne tévedjünk megdöbbentő felfedezésekre világít rá egyes-egyedül a matematikus módszerével, de nem a matematikusok által használt szaknyelven. Ellenberg könnyedén vezeti végig gondolatain a laikus olvasót a választási eredményektől a nyálkagombán át az általános iskolai aritmetikáig. A Hogy ne tévedjünk ragyogó utazás a matematika világában, egyszersmind hozzásegíti az olvasót, hogy jobb gondolkodóvá váljék.

„A Hogy ne tévedjünk valójában arról szól, milyen nagy szerepet játszik mindennapi életünkben a matematika, anélkül hogy tudnánk róla. Stílusa gördülékeny, könnyed és közérthető – egy matematikáról szóló könyvnél ez meglepő.”

Bill Gates

„Ellenberg képességét, hogy olyan mindennapi élethelyzeteket találjon, melyekben matematikai elvek érvényesülnek, bármelyik matematikatanár megirigyelhetné.”

The Washington Post

Leave Your Comment