Hófehérkének meg kell halnia

2019-02-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Nele Neuhaus - Hófehérkének meg kell halnia

Letöltés Hófehérkének meg kell halnia könyvet pdf, epub és mobi

Hófehérkének meg kell halnia.pdf
Hófehérkének meg kell halnia.epub
Hófehérkének meg kell halnia.mobi


  • General Press Kiadó
  • Krimi
  • 468 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789634520757
  • Cikkszám: 1061165
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hófehérkének meg kell halnia

Töltse le az ingyenes PDF Hófehérkének meg kell halnia fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hófehérkének meg kell halnia PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hófehérkének meg kell halnia (pdf, epub és mobi)

Hófehérkének meg kell halnia leírása

1997 szeptemberében két kamasz lány eltűnik egy Frankfurt melletti, álmos faluból. Bár sohasem találják meg a holttestüket, a gyanú a barátjukra terelődik. Tobias hiába bizonygatja, hogy semmire sem emlékszik a végzetes estéből, mégis elítélik kettős gyilkosság miatt. Vajon tényleg megölte Stefanie-t és Laurát, vagy egy szörnyű összeesküvés áldozata lett?
A férfi tizenegy év múlva szabadul a börtönből, és visszatér a szülei otthonába, hogy új életet kezdjen, és megpróbálja tisztára mosni a nevét. A falubeliek azonban nem titkolják az iránta érzett gyűlöletüket, és mindent megtesznek, hogy elűzzék a településről. Amikor a környéken egyre szaporodnak a gyanús esetek, a rendőrség nyomozni kezd, és hamarosan még több kérdés merül fel a szörnyű esettel kapcsolatban. Valaki azonban nem szeretné, ha fény derülne a több mint tízéves titokra, és ezért bármeddig hajlandó elmenni. Akár még arra is képes, hogy újra gyilkoljon…

Nele Neuhaus letehetetlenül fordulatos regénye igazi csemege a krimirajongók számára: az évtizedes rejtély azonnal magával ragadja az olvasót, hogy a főhőssel együtt merüljön egyre mélyebbre a vidéki Németország poklába.

Leave Your Comment