Hófehérke E-KÖNYV

2019-07-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Gyárfás Endre - Hófehérke E-KÖNYV

Letöltés Hófehérke E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Hófehérke E-KÖNYV.pdf
Hófehérke E-KÖNYV.epub
Hófehérke E-KÖNYV.mobi


  • Gyermek és ifjúsági
  • 89 oldal
  • eISBN: 9786158016933
  • Cikkszám: 1039640
  • Kiadás éve:
  • Illusztrátor:

A könyv részletei Hófehérke E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Hófehérke E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hófehérke E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hófehérke E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Hófehérke E-KÖNYV leírása

A csillapíthatatlan, soha nem múló, tragikus szerelem örökzöld témája bontakozik ki Bródy Sándor kisregényeiben. A szerelemben való és szerelmek közti õrlõdés – mely korántsem volt ismeretlen Bródy magánéletében sem – határozza meg fõhõsét, a nõ és férfi közt dúló szenvedélyes háborúság, mely egyszerre teremti meg az önfeledt boldogság, s a határtalan szenvedés gyorsan múló, de sokáig visszhangzó pillanatait.
A Hófehérke fõhõse útra kel, hogy megtalálja a nagy “Õ”-t, álmainak nõi ideálját, de vajon a boldogságot is megtalálja-e vele?

“Félek a fekete lányoktól. Nagyon is szépek, nagyon is kívánatosak. A szemük csupa sötét fényesség, csupa titok. Csakhogy amíg lányok, maguk sem tudják az önmaguk titkát. Csak sejtik, majd ha asszonyok lesznek, akkor nyilatkozik meg az elõttük teljes valóságában. Némelyik úgy várja ezt. Vágynak, sietnek férjhez menni, hogy mindent megtudjanak, hogy élvezzék ezt a gyönyörû életet. Át akarják ölelni egészen, úgy, mint egy férfi, minden kell nekik, csak az anyaság nem! Á, az förtelmes, kínos, utálatos, pedig titokzatos, mindent tönkretesz, a termetet, az arcszínt, a férfiak illúzióját, és megbarnítja a fekete hajat…”

Leave Your Comment