Hitler után a második legnagyobb művész

2019-02-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Massimiliano Parente - Hitler után a második legnagyobb művész

Letöltés Hitler után a második legnagyobb művész könyvet pdf, epub és mobi

Hitler után a második legnagyobb művész.pdf
Hitler után a második legnagyobb művész.epub
Hitler után a második legnagyobb művész.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Regény
  • 387 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633104392
  • Cikkszám: 1032508
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hitler után a második legnagyobb művész

Töltse le az ingyenes PDF Hitler után a második legnagyobb művész fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hitler után a második legnagyobb művész PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hitler után a második legnagyobb művész (pdf, epub és mobi)

Hitler után a második legnagyobb művész leírása

Massimiliano Parente 1970-ben született Grossetóban, jelenleg Rómában él.
Poposabb, mint Andy Warhol, excentrikusabb, mint Salvador Dalí, zseniálisabb, mint Marcel Duchamp – Max Fontana, aki a kritikusok szerint ,,a világ legnagyobb festője”, véletlenül lett sikeres negyvenévesen, éppen azon a napon, amikor eldöntötte, hogy eldobja életét, mert csődtömegnek érzi magát. Akkor átalakul: zöld Hitler-frizurát, náci sapkát, Nike cipőt visel. Megközelíthetetlen, akár egy rocksztár, szeszélyes, mint egy hollywoodi díva, kellemetlen és provokatív, pusztán mert úgy tartja kedve, és odáig megy, hogy festői példaképeként Adolf Hitlert jelöli meg. Ám van egy gyengéd oldala is: a kis Martina, az élettársa, aki siketnéma, és jelnyelvvel kommunikál.
Massimiliano Parente regénye olyan, mint korunk dadaista kiáltványa, szembe köpi az olvasót, és közben szeretné meghódítani is. Mária, aki úgy szüli meg éppen Jézust, mintha a gyermek fel lenne akasztva, a Hitler utolsó étkét ábrázoló paradicsomos ravioli, a szerelembeesést gátló gépezet – a főszereplő (fiktív vagy valóságos) művei mind arra szolgálnak, hogy gondolkodóba ejtsék az olvasót, hogy aki a kezébe veszi a könyvet, elmerengjen, hol is vannak az értékei, el kell-e fogadnia mindent, amit eddig az élettől tanult. Kinek-kinek lelke rajta…

Leave Your Comment