Hit Refresh – Nyomj egy frissítést! – Utazás a Microsoft lelkének legmélyére egy közös, jobb jövő felé

2019-08-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Satya Nadella - Hit Refresh - Nyomj egy frissítést! - Utazás a Microsoft lelkének legmélyére egy közös, jobb jövő felé

Letöltés Hit Refresh – Nyomj egy frissítést! – Utazás a Microsoft lelkének legmélyére egy közös, jobb jövő felé könyvet pdf, epub és mobi

Hit Refresh – Nyomj egy frissítést! – Utazás a Microsoft lelkének legmélyére egy közös, jobb jövő felé.pdf
Hit Refresh – Nyomj egy frissítést! – Utazás a Microsoft lelkének legmélyére egy közös, jobb jövő felé.epub
Hit Refresh – Nyomj egy frissítést! – Utazás a Microsoft lelkének legmélyére egy közös, jobb jövő felé.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 320 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9789634471608
  • Cikkszám: 1064731
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hit Refresh – Nyomj egy frissítést! – Utazás a Microsoft lelkének legmélyére egy közös, jobb jövő felé

Töltse le az ingyenes PDF Hit Refresh – Nyomj egy frissítést! – Utazás a Microsoft lelkének legmélyére egy közös, jobb jövő felé fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hit Refresh – Nyomj egy frissítést! – Utazás a Microsoft lelkének legmélyére egy közös, jobb jövő felé PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hit Refresh – Nyomj egy frissítést! – Utazás a Microsoft lelkének legmélyére egy közös, jobb jövő felé (pdf, epub és mobi)

Hit Refresh – Nyomj egy frissítést! – Utazás a Microsoft lelkének legmélyére egy közös, jobb jövő felé leírása

Nadella a Microsoft vezérigazgatója, a cég negyvenéves történetében mindössze a harmadik. Könyvében feltérképezi a technológiai fejlődés új irányait, miközben nem fél megválaszolni a nehéz kérdéseket. Ugyanakkor betekintést enged lenyűgöző élettörténetébe is, irodalmi idézetekkel színesíti a szöveget, sőt, imádott krikettjéből is vesz példákat. Egy igazán elgondolkodtató könyv az izgalmas és sok kihívást tartogató jövőről.

Leave Your Comment