Hírhedt diktátorok végnapjai

2019-08-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Diane Ducret és Emmanuel Hecht - Hírhedt diktátorok végnapjai

Letöltés Hírhedt diktátorok végnapjai könyvet pdf, epub és mobi

Hírhedt diktátorok végnapjai.pdf
Hírhedt diktátorok végnapjai.epub
Hírhedt diktátorok végnapjai.mobi


A könyv részletei Hírhedt diktátorok végnapjai

Töltse le az ingyenes PDF Hírhedt diktátorok végnapjai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hírhedt diktátorok végnapjai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hírhedt diktátorok végnapjai (pdf, epub és mobi)

Hírhedt diktátorok végnapjai leírása

A huszadik század történelmében világszerte nagy szerepet játszottak azok a vezetők, akik a korlátlan hatalmukkal visszaélve véreskezű diktatúrát építettek ki. Mai napig nem feledjük a neveket: Mussolini, Hitler, Sztálin, Mao, Franco, Ceauşescu, Szaddám Huszein, Kadhafi …

A Hírhedt diktátorok végnapjai című kötet új megvilágításba helyezi a zsarnokok életét: felidézi utolsó, dicstelen napjaikat. Több mint húsz fejezetben, kronologikus sorrendben mutatja be a hírhedt vezetők nemritkán tragikus halálát és az azt megelőző időszakot. Képet ad az összeesküvésekkel, puccsokkal, lázadásokkal, gyilkosságokkal és öngyilkosságokkal teli fél évszázadról.

Leave Your Comment