Hillary – Az elvesztett elnökség

2019-08-16   |   by admin

A könyv tartalma:

Avar János - Hillary - Az elvesztett elnökség

Letöltés Hillary – Az elvesztett elnökség könyvet pdf, epub és mobi

Hillary – Az elvesztett elnökség.pdf
Hillary – Az elvesztett elnökség.epub
Hillary – Az elvesztett elnökség.mobi


  • Kossuth Kiadó Zrt.
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 222 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789630986427
  • Cikkszám: 1053409
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hillary – Az elvesztett elnökség

Töltse le az ingyenes PDF Hillary – Az elvesztett elnökség fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hillary – Az elvesztett elnökség PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hillary – Az elvesztett elnökség (pdf, epub és mobi)

Hillary – Az elvesztett elnökség leírása

Különleges kortársunk Hillary Clinton. Nevéhez történelmi elsőségek sora fűződik. Ő volt az első diáklány, aki Amerika legtekintélyesebb női főiskoláján beszédet mondhatott a diplomaosztón. Ő lett New York állam első szenátornője. S neki sikerült saját szavaival előbb megkarcolnia, majd át is törnie az üvegplafont, vagyis személyében először jutott női politikus az egyik nagy amerikai párt elnökjelöltségének közelébe, amelyről csak hajszállal maradt le, hogy aztán nyolc évre rá meg is szerezze. 
Avar János egykori washingtoni tudósító könyve egy különleges képességű nő rendkívüli pályafutását kíséri végig. Ezt megismerve, kétségünk sem lehet, hogy ha valakinek, Hillarynak kellett eljutnia idáig. Egy hihetetlenül felkészült, minden feladatát elképesztő alapossággal és céltudatosan elvégző nőnek, aki mindannyiszor képes volt talpra állni kudarcait követően is. Negyedszázada tűri a lejáratási kampányokat, amelyekből rendre győztesen került ki, olykor lenyűgöző módon kerekedve felül ellenlábasain, törvényhozási meghallgatásokon, tévévitákon politikai ellenfelei nagy bánatára. Egykori legyőzője és ma fő támogatója, egy másik történelmi elsőség birtokosa, Barack Obama, aki joggal nevezte Hillaryt a modern idők elnökségre legfelkészültebb jelöltjének. E könyv ezt bizonyítani próbálja. Nem politikai elemzéssel, hanem egy életút olvasmányos elmesélésével, belehelyezve páratlan pályafutását az amerikai feltételrendszerbe. A szerző nem tagadja, kedveli Hillaryt, s bízik benne, hogy a könyvét letéve, az olvasó is más szemmel tekint majd rá, mint a napi hírek kavalkádjában.

Leave Your Comment