Híd az óceán felett

2019-07-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Susan Meissner - Híd az óceán felett

Letöltés Híd az óceán felett könyvet pdf, epub és mobi

Híd az óceán felett.pdf
Híd az óceán felett.epub
Híd az óceán felett.mobi


A könyv részletei Híd az óceán felett

Töltse le az ingyenes PDF Híd az óceán felett fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Híd az óceán felett PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Híd az óceán felett (pdf, epub és mobi)

Híd az óceán felett leírása

A háború bonyodalmai végzetesen összekötik három teljesen különböző nő életét

1946. február. A második világháború már véget ért, ám a személyes tragédiákból való gyógyulás még csak most kezdődik Annaliese és Simone számára. Annaliese német származású balerina, aki kétségbeesetten menekül a múltja elől, Simone pedig a francia ellenállás egyik kémjének a lánya. A két nő csatlakozik a RMS Queen Mary óceánjáró fedélzetén utazó több száz európai katonafeleséghez, akik az Atlanti-óceánt átszelve ismét együtt szeretnének lenni a férjükkel. Az Annaliese-re és Simone-ra váró új élet Amerikában reményteli és hívogató, egészen addig, míg a féltve őrzött titkaik felszínre nem kerülnek. Mikor az utazás véget ér a New York-i kikötőben, csupán az egyikük hagyja el a hajót…

Napjainkban.
Brette különleges képességgel rendelkezik, amelynek révén érzékeli a szellemek jelenlétét. Egy barátja kérésére ellátogat a mára már múzeumként üzemelő, legendás Queen Maryre. A hajó fedélzetén tapasztaltak arra ösztönzik, hogy egy régi tragédia nyomába eredjen, és közben bepillantást nyer a valaha a hajón utazó katonafeleségek fájdalmaiba és küzdelmeibe. Mindez végül hatással lesz a döntéseire is, hiszen fontolóra kell vennie, mit kell feláldoznia azért, hogy megkaphassa, amire a legjobban vágyik.

“Teljesen lenyűgözött és elszédített ez a kísérteties történet.”
– Jamie Ford, The New York Times bestseller szerző

“Szédítő történetmesélés és a történelem egyik legrejtélyesebb hajójának egyedi bemutatása.”
– Sarah McCoy, The New York Times bestseller szerző

“Szimpatikus karakterek, akiket imádni fog az olvasó. Megható és inspiráló.”
– Kirkus Reviews

Leave Your Comment