Hexed – Megátkozva

2019-07-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Acsai Roland - Hexed - Megátkozva

Letöltés Hexed – Megátkozva könyvet pdf, epub és mobi

Hexed – Megátkozva.pdf
Hexed – Megátkozva.epub
Hexed – Megátkozva.mobi


A könyv részletei Hexed – Megátkozva

Töltse le az ingyenes PDF Hexed – Megátkozva fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hexed – Megátkozva PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hexed – Megátkozva (pdf, epub és mobi)

Hexed – Megátkozva leírása

„Kiderült, hogy ha megölsz egy istent, hirtelen megugrik a népszerűséged.”

„Kevin Hearne új lelket lehel az ősi mitológiába, és egy hátborzongatóan ismerős, mégis ijesztően eredeti világot alkot.”

Nicole Peeler, a Tempest Rising írója

Atticus O’Sullivant nem izgatják túlságosan a boszorkányok. Most mégis arra készül, hogy egy mindkét fél számára előnyős, kölcsönös megnemtámadási egyezményt írjon alá velük, amikor napjaink arizónai Tempéjének boszorkánynépessége hirtelen megnégyszereződik. Ám az új lányok nem csak gonoszak, de a második világháború alatt meglehetősen sötét szerepet töltöttek be a németek oldalán.

Miközben egy bukott angyal a helyi középiskola diákjaira vadászik, és a bakkhánsnők vegasi hordája a városba özönlik, hogy ott terjessze az őket jellemző halálos romlást, és egy veszélyesen szexi, kelta tűzistennő Atticus kegyeit keresi, hősünk nem ússza meg, hogy kivegye a részét a boszorkányüldözésből. De varázskardja, a szomszédjától kölcsönzött gránátvető, valamint vámpír ügyvédje segítségével Atticus készen áll rá, hogy megtisztítsa a várost, és megmutassa a boszorkányos fehérnépeknek, hogy rossz druidával kukoricáztak.

„Egy szellemes, új fantasysorozat.”

Kelly Meding, a Three Days to Dead írója

Leave Your Comment