Hetven rejtély az orvostudomány világából

2019-05-15   |   by admin

A könyv tartalma:

William Bynum - Hetven rejtély az orvostudomány világából

Letöltés Hetven rejtély az orvostudomány világából könyvet pdf, epub és mobi

Hetven rejtély az orvostudomány világából.pdf
Hetven rejtély az orvostudomány világából.epub
Hetven rejtély az orvostudomány világából.mobi


A könyv részletei Hetven rejtély az orvostudomány világából

Töltse le az ingyenes PDF Hetven rejtély az orvostudomány világából fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hetven rejtély az orvostudomány világából PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hetven rejtély az orvostudomány világából (pdf, epub és mobi)

Hetven rejtély az orvostudomány világából leírása

A Hetven rejtély az orvostudomány világából egészen az ókori egyiptomi, indiai és kínai orvoslási módszerektől kezdve napjaink legújabb gyógyító technikáiig mutatja be az orvostudomány fejlődésének kulcsmozzanatait.

Megismerjük azokat a tudósokat és gyógyászokat, akik feltalálták az orvoslásban ma is nélkülözhetetlen eszközöket, mint például az injekciós tűt vagy az endoszkópot.

Megtudjuk például, miért volt jelentősége a sejtek és a vérkeringés felfedezésének több évszázaddal ezelőtt, és megismerkedhetünk a legmodernebb orvostudományi fejlesztésekkel is a nanogyógyászattól kezdve egészen a kulcslyuksebészetig.

A 304 oldalas album elismert orvostörténeti szaktekintélyekből álló nemzetközi csapat munkájának eredménye, köztük egy Nobel-díjas tudósé is. A sorozattól megszokott lenyűgöző képválasztékban (382 illusztráció, köztük 346 színes kép) éppúgy szerepelnek több száz éves metszetek és képek középkori és reneszánsz anatómiai kéziratokból, mint szupermikroszkóppal készített fényképek testünk sokáig feltáratlan részeiről.

Leave Your Comment