Hét rövid fizikalecke

2019-04-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Carlo Rovelli - Hét rövid fizikalecke

Letöltés Hét rövid fizikalecke könyvet pdf, epub és mobi

Hét rövid fizikalecke.pdf
Hét rövid fizikalecke.epub
Hét rövid fizikalecke.mobi


A könyv részletei Hét rövid fizikalecke

Töltse le az ingyenes PDF Hét rövid fizikalecke fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hét rövid fizikalecke PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hét rövid fizikalecke (pdf, epub és mobi)

Hét rövid fizikalecke leírása

A Hét rövid fizikalecke évszázadok tudásának bravúros és szellemes összefoglalója. Carlo Rovelli a 20. századi fizika forradalmi felfedezésein és rejtélyein relativitáselmélet, kvantumfizika, fekete lyukak, az univerzum szerkezete vezeti át az olvasót élvezetes, közérthető és választékos stílusban. Megismertet a múlt század jelentős tudományos felfedezéseivel és azok jelentőségével, s teszi mindezt olyan könnyed és szórakoztató stílusban, hogy még a modern fizikában járatlanok is kedvet kapnak a tudományhoz.
A tudományos kíváncsiság, a valóság elmélyült kutatása és a tudósok képessége arra, hogy másképp lássák a világot, már-már költészet.
Financial Times

Leave Your Comment