Hét nap szerelem

2019-06-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Rosie Walsh - Hét nap szerelem

Letöltés Hét nap szerelem könyvet pdf, epub és mobi

Hét nap szerelem.pdf
Hét nap szerelem.epub
Hét nap szerelem.mobi


A könyv részletei Hét nap szerelem

Töltse le az ingyenes PDF Hét nap szerelem fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hét nap szerelem PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hét nap szerelem (pdf, epub és mobi)

Hét nap szerelem leírása

Mikor a fiatal Sarah megismerkedik Eddie-vel, rögtön egymásba szeretnek. A lány egy hét után úgy érzi, az élete végre elkezdődött. És a dolog kölcsönös. Mintha Eddie is rá várt volna. Sarah még soha nem volt ilyen biztos semmiben, ezért amikor Eddie elindul régóta tervezett vakációjára, és megígéri, hogy a reptérről felhívja, Sarah-nak nincs oka kételkedni benne. De a férfi nem telefonál… Sarah barátai azt mondják, felejtse el Eddie-t, de képtelen erre. Tudja, hogy valami történt, kell lennie magyarázatnak. Képtelen elengedni a férfit, és egyre kétségbeesettebben kapaszkodik még a leghalványabb reménysugárba is, hogy kiderítse az igazságot. Ám közben telnek a hetek, a hónapok és az évek. És aztán egyszer Sarah rájön, hogy mégis igaza volt. Van oka Eddie eltűnésének, mégpedig az egyetlen dolog, amit nem osztottak meg a másikkal: egy fájdalmas titok, mely összeköti, de el is szakítja őket egymástól.

 

„A Hét nap szerelem egy bonyolult kirakós, gyönyörűen megírt, nagyon megindító regény. Ahogyan Rosie Walsh a sokféle szerelemről ír, az egyszerre szívszorító és szívmelengető. Egészen a legutolsó megrendítő pillanatig magával ragadott.”

BARNES & NOBLE

 

„Életében legalább egyszer talán mindenki átéli a reménytelen szerelmet. Épp ezért áll közel hozzánk ez a könyv. Fájó igazságokat fed fel, hogy felnyissa az olvasói szemét.”

AMAZON

„Csodálatos! Walsh nagyon erős karaktereket és egy igazán valószerű történetet alkotott. Egyszerűen gyönyörű, ahogy a szerelemről és a vágyakozásról ír.”

PUBLISHERS WEEKLY

 

„Öröm olvasni. Megindító és átérezhető, a szereplőkbe bele tudunk szeretni. Ott a helye a kívánságlistádon!”

CLARE MACKINTOSH, AZ I LET YOU GO – AZ IGAZSÁG PILLANATA BESTSELLERSZERZŐJE

 

„Felkavaró romantikus sztori. Szexi, modern, szívszorító és tele van zseniális fordulatokkal.”

GOODREADS

Leave Your Comment