Hemingway lánya

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Erika Robuck - Hemingway lánya

Letöltés Hemingway lánya könyvet pdf, epub és mobi

Hemingway lánya.pdf
Hemingway lánya.epub
Hemingway lánya.mobi


  • Pioneer books
  • Regény
  • Kötés:
  • ISBN: 9789638964830
  • Cikkszám: 1028166
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hemingway lánya

Töltse le az ingyenes PDF Hemingway lánya fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hemingway lánya PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hemingway lánya (pdf, epub és mobi)

Hemingway lánya leírása

Amikor Mariella házvezetőnőnek jelentkezik Hemingwayhez és második feleségéhez, Pauline-hoz, reménykedik, hogy a gazdag és híres család segíthet egy lépéssel közelebb kerülnie az álmához, egy saját hajós vállalkozáshoz, és eltartania a családját az apja halála után. A munka nemcsak állandó fizetést jelent, hanem bepillantást a házaspár mozgalmas életébe, a baráti körébe és a kudarcra ítélt házasságába.
Mindez egyszerre vonzza és taszítja a lányt, viszont a családfő leginkább csak vonzza. Majd amikor az első világháborús veterán és bokszoló Gavin is belép az életébe, az még inkább felbolydul. Miközben a kapcsolatai füstös bárokban, férfiaktól hemzsegő bokszmeccseken és a tengeren alakulnak, Mariella nehezen tud nyugvópontra jutni az anyjával, az író féltékeny feleségével és a saját csapongó érzelmeivel.
A szívében-lelkében dúló viharok pont akkor csúcsosodnak ki, amikor egy hurrikán készül lecsapni a környékre, és rá kell döbbennie, hogy többé már nem egy lobbanékony lány, hanem a családja és a saját jövőjéért felelős nő.
A fiatal lány kitalált története valósághűen mutatja be Hemingway és környezete életét a gazdasági világválság sújtotta Florida Keysen.

Leave Your Comment