Hemingway háborúja

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Ungvári Tamás - Hemingway háborúja

Letöltés Hemingway háborúja könyvet pdf, epub és mobi

Hemingway háborúja.pdf
Hemingway háborúja.epub
Hemingway háborúja.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Regény
  • 224 oldal
  • Kötés: puhakötés ragasztva
  • ISBN: 9789632444437
  • Cikkszám: 1044718
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hemingway háborúja

Töltse le az ingyenes PDF Hemingway háborúja fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hemingway háborúja PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hemingway háborúja (pdf, epub és mobi)

Hemingway háborúja leírása

Ungvári Tamás sokoldalú szerző. Neves tudós, népszerű tanár hazánkban és a nagyvilágban, sikeres fordító s egyben lebilincselő regények írója. Példaképe ebben Graham Greene, aki könnyeden izgalmas regényei egy részét büszkén az „entertainment”, azaz a szórakoztató irodalom kategóriájába sorolta. A Hemingway háborúja ilyen szórakoztatóan komoly regény, valóságalapú feldolgozása annak, hogy a Nobel-díjas amerikai író a második világháborúban német tengeralattjárókra vadászott saját halászhajójával. A gerillaharc, a kémkedés, a veszély, a szerelem – a bódító koktél jól ismert, mégis az ismeretlen izgalmaival kecsegtet. Ezt a regényt csak egy rendkívül felkészült irodalomtörténész írhatta meg, elmélyülten, könnyű kézzel.

Ungvári Tamás József Attila-díjas író, Széchenyi-díjas irodalomtörténész, professor emeritus tanár. Több mint százötven színdarabot fordított – klasszikus művektől a modernekig egyaránt. Ungvári az irodalom- és kultúrtörténet-írás doyenje – mester, a regényírásban is. Hemingway háborúja című kalandregénye megtörtént eseményekből bontja ki hőse, az örök tanú sorsát. A szerző nem takarékoskodik az izgalmakkal. Megfesti utazó hősének szerelmeit, de beavat a nagy amerikai író, halász és önkéntes kém háborús kalandjaiba is. Hemingway, amikor halászhajóján náci tengeralattjárókat üldöz – rendkívüli és elfeledett esemény, mely most regényes formában kerül az olvasó elé. 

Leave Your Comment