Heartless – Szívtelen

2019-08-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Marissa Meyer - Heartless – Szívtelen

Letöltés Heartless – Szívtelen könyvet pdf, epub és mobi

Heartless – Szívtelen.pdf
Heartless – Szívtelen.epub
Heartless – Szívtelen.mobi


A könyv részletei Heartless – Szívtelen

Töltse le az ingyenes PDF Heartless – Szívtelen fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Heartless – Szívtelen PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Heartless – Szívtelen (pdf, epub és mobi)

Heartless – Szívtelen leírása

A Szív Királynő valaha csak egy szerelemre vágyó fiatal lány volt.

Bár Catherine az egyik legkelendőbb fiatal hölgy Csodaországban, és a házasodni kívánó Szív Király kedvence, őt mégis egyebek foglalkoztatják. Ínycsiklandó süteményeket süt, és a leghőbb vágya az, hogy pékséget nyisson a legjobb barátnőjével. Az édesanyja szerint ilyen gondolatok azonban nem méltók egy olyan fiatal lányhoz, aki akár királyné is lehetne.

Cath megismerkedik Jesttel, a jóképű és titokzatos udvari bolonddal. Életében először valódi vonzalmat érez valaki iránt. Kockáztatva, hogy vérig sértik a Királyt és éktelen haragra gerjesztik Cath szüleit, a két fiatal titkos, viharos kapcsolatba bonyolódik. Cath a saját szerencséjének kovácsa akar lenni, és a maga módján akar szerelembe esni. Ám a sorsnak más tervei vannak e varázslatos, őrült és szörnyetegekkel teli vidéken…

Leave Your Comment