Házasságsirató

2019-05-30   |   by admin

A könyv tartalma:

Sándor Anikó - Házasságsirató

Letöltés Házasságsirató könyvet pdf, epub és mobi

Házasságsirató.pdf
Házasságsirató.epub
Házasságsirató.mobi


  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Regény
  • 240 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155609312
  • Cikkszám: 1045678
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Házasságsirató

Töltse le az ingyenes PDF Házasságsirató fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Házasságsirató PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Házasságsirató (pdf, epub és mobi)

Házasságsirató leírása

Nóra felső-középosztálybeli, középkorú nő, fiatalabbra lecserélt feleség, aki anno a jó házasságért feladta ígéretes karrierét. Az egész életét a férje köré építette fel, és csak a válás után szembesül azzal, hogy amíg ő az aranykalitkában üldögélt, a világ odakint teljesen megváltozott. A férj cégeken keresztül kiment minden pénzt a közösből, a lánya Londonba költözik, Nóra teljesen magára marad. Nem kap munkát, és a férfiak is úgy néznek át rajta, mint az ablaküvegen. Igazságtalan harc megvívására kényszerül az idő ellen, hiszen társadalmunkban az évek múlásához leértékelődés társul. Az öregedéssel együtt járó elmagányosodás pedig – mint a nátha vagy az influenza – az élet természetesnek elfogadott velejárójaként van jelen az életünkben.

Azonnal új társat kezd keresni, ismerkedős oldalon regisztrál, megalázó helyzeteknek kitéve magát, amelyeket a fiatal nőkre vadászó, macsó férfiaktól kell elszenvednie. Talajvesztett és elkeseredett, úgy érzi, minden azt üzengeti, törődjön bele, hogy mindennek vége, és kezdje el a visszaszámlálást.

Mígnem egy reggel arra ébred, hogy…

Nóra történetéhez hasonlók nap, mint nap százával keresztezik utunkat, ám az övé attól lesz iránymutató, hogy felismeri: az életkor nem az élet egyre meredekebb és egyre síkosabb lejtője, hanem lehet akár a felemelkedés természetes folyamata is. Csupán a döntésen múlik, melyik irány érvényesül.

Leave Your Comment