Hatékony kommunikáció

2019-02-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Chris Roebuck - Hatékony kommunikáció

Letöltés Hatékony kommunikáció könyvet pdf, epub és mobi

Hatékony kommunikáció.pdf
Hatékony kommunikáció.epub
Hatékony kommunikáció.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 96 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632442457
  • Cikkszám: 1024411
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 163 x 224

A könyv részletei Hatékony kommunikáció

Töltse le az ingyenes PDF Hatékony kommunikáció fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hatékony kommunikáció PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hatékony kommunikáció (pdf, epub és mobi)

Hatékony kommunikáció leírása

Minden emberi kapcsolat a kommunikáción alapszik. Könyvünk abban segít, hogy a legtöbbet hozhassa ki a munkahelyi kommunikáció fő formáiból, illetve lehetővé teszi, hogy üzenete eljusson a megfelelő személyhez és fórumhoz.

A négyszemközti kommunikáció erejéről, a telefonhasználatról, az írásbeli kommunikációról és a csoportközi kommunikációról szóló részek átfogó programot alkotnak, segítségükkel meglévő készségeit fejlesztheti tovább ezeken a területeken.

Ezen gondolkodásmód elsajátítása révén hatékonyabban tud dolgozni, és gyorsabban eléri céljait. A hatékony kommunikáció ugyanis a siker kulcsa.

 

Scolar Önfejlesztő Program

Meggyőződésünk, hogy a készségfejlesztéssel foglalkozó szakirodalmat az olvasó saját életében bekövetkező változások minősítik. A Scolar Önfejlesztő Program ilyen változásokat ígér. Jó sokat. A sorozat köteteit az egyes szakterületek elismert nemzetközi képviselői írták azoknak, akik hajlandók a kritikus önvizsgálatra, és adottságaiknak megfelelő akciótervek kidolgozására. Kérdőívek, ellenőrző listák, elgondolkodtató kérdések és statisztikák segítik az olvasó személyes fejlődését. Nem lefekvés előtti könnyed olvasmányt ígérünk, hanem izgalmas szellemi kalandtúrát, komoly tétekkel.

 

A sorozat további kötetei:

 

Jenny Rogers: Befolyásolási képesség

Chris Roebuck: Hatékony vezetés

Peter Hobbs: Projektmenedzsment

John Collins: Tökéletes előadások

Gerard Hargreaves: Stresszkezelés

 

IDE KATTINTVA BELELAPOZHAT A KÖNYVBE!

Leave Your Comment