Hat színmű

2019-07-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Molière (Jean-Baptiste Poquelin) - Hat színmű

Letöltés Hat színmű könyvet pdf, epub és mobi

Hat színmű.pdf
Hat színmű.epub
Hat színmű.mobi


  • Európa Könyvkiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 424 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789630793230
  • Cikkszám: 1025483
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Hat színmű

Töltse le az ingyenes PDF Hat színmű fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hat színmű PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hat színmű (pdf, epub és mobi)

Hat színmű leírása

Az Európa Könyvkiadó 1991. szeptemberében indította el megújított, külsejében is vonzóbb sorozatát. Alaposan, minden részletre kiterjedő figyelemmel tervezte meg az összeállítást, hiszen a világirodalom és a magyar irodalom remekműveinek kiadásával egyszerre kíván segítséget nyújtani tanárnak, diáknak s valamennyi felnőtt irodalomkedvelőnek. Nemcsak megjelenteti az általános iskolások és a középiskolások számára ajánlott műveket, hanem arról is gondoskodik, hogy ezek állandóan kaphatók legyenek a könyvesboltokban.

Már eddig is oly sok fontos kötet látott napvilágot ebben a sorozatban, hogy felsorolásukra itt aligha lenne elegendő hely. A kötetekhez mellékelt könyvjelzőn azonban valamennyi szerző neve és művének címe megtalálható, ki-ki kedvére végigböngészheti, és örömmel állapíthatja meg, hogy könyvtárában a klasszikusok sorát alkalmasint egy újabb kötettel gazdagíthatja. Műköltészeti és népköltészeti alkotások, versek és novellák, kisregények, regények és drámák kínálnak maradandó olvasmányélményt fiataloknak, idősebbeknek egyaránt.

A kötet az alábbi színműveket tartalmazza:
– A fösvény. (Lavare.) Illyés Gyula fordítása.
– Kényeskedők. (Les précieuses ridicules.) Illyés Gyula fordítása.
– Képzelt beteg. (Le malade imaginaire.) Illyés Gyula fordítása.
– Tudós nők. (Les femmes savantes.) Illyés Gyula fordítása.
– Dandin György vagy a megcsúfolt férj. (Georges Dandin.) Illyés Gyula fordítása.
– Tartuffe. (Tartuffe.) Vas István fordítása.

A jegyzeteket Süpek Ottó állította össze.

Leave Your Comment