Használati utasítás Férfiakhoz és Nőkhöz

2019-06-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Jávorkai Judit - Használati utasítás Férfiakhoz és Nőkhöz

Letöltés Használati utasítás Férfiakhoz és Nőkhöz könyvet pdf, epub és mobi

Használati utasítás Férfiakhoz és Nőkhöz.pdf
Használati utasítás Férfiakhoz és Nőkhöz.epub
Használati utasítás Férfiakhoz és Nőkhöz.mobi


  • Private Books
  • Család és szülők
  • 401 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786150052410
  • Cikkszám: 1071891
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Használati utasítás Férfiakhoz és Nőkhöz

Töltse le az ingyenes PDF Használati utasítás Férfiakhoz és Nőkhöz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Használati utasítás Férfiakhoz és Nőkhöz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Használati utasítás Férfiakhoz és Nőkhöz (pdf, epub és mobi)

Használati utasítás Férfiakhoz és Nőkhöz leírása

Miért gondoljuk, hogy egy párkapcsolat működtetéséhez elég csupán a testi vonzalom és a szerelem? Tudjuk, hogyan működnek a nők? Tudjuk, hogyan működnek a férfiak? Tudjuk, milyen ösztönös érzelmi igények, milyen pszichodinamikai törvényszerűségek és milyen kívülről generált elvárások irányítják azt a két embert, aki egymással együtt él vagy házasságot köt? Ezek nélkül az ismeretek nélkül nem olyan két ember egymásba kapaszkodása, mint egy páros vakrepülés? Nem túl veszélyes ez? És vajon hogyan lehetne megelőzni ezt a veszélyt? A könyv ezekre a kérdésekre keresi és adja meg a válaszokat. (Részlet a Bevezetőből) 

Jávorkai Judit business és life coach, párkapcsolati és válási mediátor, a ‘Lájfsztori’ könyvek szerzője. Bár legújabb műve ismert és népszerű témával foglalkozik, a szakmai megközelítés, mind stílusában, mind tartalmában merőben eltér az eddig megszokottaktól, ahogy az már a provokatív címválasztásból is sejthető. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ehhez hasonló könyv még soha nem jelent meg Magyarországon, mert a szerző sokoldalú szakmai hátterének köszönhetően egy olyan integrált módszertanon keresztül mutatja be a párkapcsolatok sikeres működtetésének stratégiáit, amely a miértek értelmezése mellett a hogyanokra is kézzelfogható és azonnal alkalmazható megoldásokat ad. 

“Számomra külön kiemelkedő értéke a könyvnek, hogy a korszerű lélektan ‘bio-pszicho-spirituo-szociális’ megközelítésével összhangban, a párkapcsolatok evolúciós, élettani, társas, érzelmi, kulturális, gazdasági és spirituális oldalait is megmutatja, ezzel is hitet téve a sokszempontúság mellett. Biztos, hogy nem fogjuk mély gondolatok és erős érzések nélkül letenni Jávorkai Judit könyvét, és ezzel már el is indított bennünket, hogy felcsiholva az érdeklődésünket, a korábbinál sokkal aktívabban vegyünk részt a nemi, párkapcsolati és családi szerepeink újragondolásáról szóló párbeszédben. Holnap helyett ma. Számunkra fontos nőkkel és férfiakkal. Kezdjünk magunkkal: a könyv nagyban segít tisztázni saját pozícióinkat és hozzáállásunk mozgatórúgóit.” 

Kozma-Vízkeleti Dániel
kiképző család-pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus

Leave Your Comment