Harry Potter színezőkönyvek – könyvcsomag

2019-06-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Harry Potter színezőkönyvek - könyvcsomag

Letöltés Harry Potter színezőkönyvek – könyvcsomag könyvet pdf, epub és mobi

Harry Potter színezőkönyvek – könyvcsomag.pdf
Harry Potter színezőkönyvek – könyvcsomag.epub
Harry Potter színezőkönyvek – könyvcsomag.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Hobbi, szabadidő
  • Kötés:
  • ISBN: 2000000008875
  • Cikkszám: 1067992
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Harry Potter színezőkönyvek – könyvcsomag

Töltse le az ingyenes PDF Harry Potter színezőkönyvek – könyvcsomag fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Harry Potter színezőkönyvek – könyvcsomag PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Harry Potter színezőkönyvek – könyvcsomag (pdf, epub és mobi)

Harry Potter színezőkönyvek – könyvcsomag leírása

Mágikus lények
Házimanók és sellők, kelta tündér­manók és sárkányok – a varázslóvilágot mágikus lények és különleges állatok felejthetetlen társasága népesíti be. Ebben a részletgazdag illusztrációkkal teli színezőkönyvben, amelyet a Harry Potter-filmek látványvilága ihletett, találkozhatunk a Tiltott Rengeteg, a Fekete-tó és sok más helyszín teremtményeivel. Éljük át újra a legemlékezetesebb jeleneteket, mint amikor Harry, Ron és Hermione sárkányháton menekül a Gringottsból, és fedezzük fel a gondosan kidolgozott rajzokat ebben az interaktív utazást nyújtó kiadványban. A könyvben válogatást is találunk a jelenetfotókból és a filmhez készült lenyűgöző grafikákból, amelyek további ihletet adhatnak kreativitásunknak.
Mágikus helyek
Fedezzük fel a Harry Potter-filmek helyszíneit és szereplőit a színek mágiáján keresztül! Ez a színezôkönyv a Roxforttól Roxmortson át az Abszol útig interaktív túrára invitál mindenkit – a rajongók kedvenc varázslója kalandjainak útvonalán. Kiszínezhetjük a Gringotts ragyogó termeit és Dursley-ék nappaliját ezeken a részletgazdag rajzokon, amelyeken a sorozat számos kedvelt karaktere is felbukkan. A könyvben a jelenetfotókból és a filmhez készült lenyűgöző grafikákból is találunk válogatást, amely további ihletet adhat kreativitásunknak.
Mágikus tárgyak
Harry Potter világa a repülő seprűktől a harapós tankönyveken át az éneklő kalapokig tele van mágikus tárgyakkal. Ez a színezőkönyv a Harry Potter-filmek izgalmas kellékei által ihletett részletgazdag rajzokkal lehetőséget ad a rajongóknak, hogy kiszínezzék a rivallókat és a horcruxokat és mindent, ami a szemük elé kerül. A könyvben a jelenetfotókból és a filmhez készült lenyűgözô grafikákból is találunk válogatást, amely további ihletet adhat kreativitásunknak.

Leave Your Comment