Háromdimenziós anatómiai atlasz

2019-02-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Bocsi Katalin - Háromdimenziós anatómiai atlasz

Letöltés Háromdimenziós anatómiai atlasz könyvet pdf, epub és mobi

Háromdimenziós anatómiai atlasz.pdf
Háromdimenziós anatómiai atlasz.epub
Háromdimenziós anatómiai atlasz.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Szakkönyvek
  • 240 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632446868
  • Cikkszám: 1026170
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 250 x 335

A könyv részletei Háromdimenziós anatómiai atlasz

Töltse le az ingyenes PDF Háromdimenziós anatómiai atlasz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Háromdimenziós anatómiai atlasz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Háromdimenziós anatómiai atlasz (pdf, epub és mobi)

Háromdimenziós anatómiai atlasz leírása

Ez a könyv az emberi test anatómiájának első pontos és teljes, háromdimenziós, számítógépes rekonstrukcióval készített atlasza. Először szervrendszerenként, majd régiókra bontva mutatja be a test egyes részeit, minden oldalpáron egy-egy csodálatos ábrával.
A könyv ábraanyagának elkészítése az Egyesült államok Nemzeti Orvostudományi Könyvtára (National Library of Medicine) Visible Human Projekt elnevezésű programjának keretén belül a test több ezer keresztmetszeti képének digitalizálásával kezdődött. Minden egyes keresztmetszeti kép több száz elemének évekig tartó pontos azonosítását, leképezését új számítógépes modellező programok segítségével végezték. A képek körvonalai és az egyes keresztmetszeti képek közötti kapcsolat ismeretében lehetségessé vált a háromdimenziós formák rekonstrukciója. A végső kép a körvonalak és a felszín ráillesztése után állt össze.
Az így készült háromdimenziós képeket tartalmazza a letölthető interaktív tartalom, testtájanként és szervrendszerenként csoportosítva. A testtájak háromdimenziós képe függőleges tengely körül elforgatható, így minden irányból tanulmányozható, illetve szétbontható: eltávolítható a bőr, majd az izmok, így az alattuk elhelyezkedő szervek, az érhálózat és az idegek jobban láthatóvá válnak.
A napjainkban legkorszerűbbnek számító technika nyújtotta lehetőségeket kiaknázó az anatómiai megnevezéseket magyarul és latinul is tartalmazó könyv nem hiányozhat egyetlen oktatási intézmény könyvtárából sem. Elsősorban érettségire készülő középiskolásoknak, főiskolásoknak, egyetemistáknak ajánljuk.

Leave Your Comment