Harmónia és egészség

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Omraam Mikhaël Aïvanhov - Harmónia és egészség

Letöltés Harmónia és egészség könyvet pdf, epub és mobi

Harmónia és egészség.pdf
Harmónia és egészség.epub
Harmónia és egészség.mobi


  • Szenzár
  • Ezotéria
  • 160 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789632278544
  • Cikkszám: 1054851
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Sorozat: Izvor

A könyv részletei Harmónia és egészség

Töltse le az ingyenes PDF Harmónia és egészség fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Harmónia és egészség PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Harmónia és egészség (pdf, epub és mobi)

Harmónia és egészség leírása

Omraam Mikhaël Aïvanhov (1900–1986) bolgár származású francia filozófus és pedagógus 1937-ben kezdett el Franciaországban tevékenykedni. Annak ellenére, hogy életművében a Beavatási Tudomány számos eleme helyet kap, ő maga felhívja figyelmünket arra, hogy: „A saját fejlődése érdekében mindenkinek magának kell dolgoznia azzal a feltétellel, hogy nem kizárólag saját magáért, hanem az egész közösség javára teszi azt. Egy közösség ezáltal fog átalakulni testvériséggé. A testvériség tehát egy olyan közösség, amelynek összetartó ereje abban rejlik, hogy minden egyes tagja – azáltal, hogy a saját maga javára cselekszik – egyszersmind tudatosan szolgálja a többiek javát is.”

 

„Az élet nem más, mint egy szakadatlan cserefolyamat a világegyetem és azon parányi atomocska között, amelyet valahol mindannyian képviselünk. A kozmikus élet behatol az emberbe, aki azt saját kiáradásaival átitatva visszaküldi az univerzumba. Majd ismét magához veszi ezt az életet, amelyet ismételten vissza is ad. Ezt az ember és a világegyetem között zajló folyamatos kommunikációt nevezik táplálkozásnak, légzésnek és szeretetnek is. Adok-kapok kapcsolatot kell tehát kialakítanunk a földdel ahhoz, hogy a fizikai síkon élhessünk, a vízzel, hogy az asztrális síkon (szív), a levegővel, hogy a mentális síkon (intellektus), a me­leggel és a fénnyel, hogy a szellemben és a lélekben élhessünk. Egy napon pedig, amikor már tudatosul bennünk ez a cserefolyamat, úgy kezdjük majd érzékelni a világegyetemet, mint egy végtelen szimfóniát.”

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Leave Your Comment