Háremek titkai

2019-06-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Oscar Welden - Háremek titkai

Letöltés Háremek titkai könyvet pdf, epub és mobi

Háremek titkai.pdf
Háremek titkai.epub
Háremek titkai.mobi


A könyv részletei Háremek titkai

Töltse le az ingyenes PDF Háremek titkai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Háremek titkai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Háremek titkai (pdf, epub és mobi)

Háremek titkai leírása

Ideje volt már, hogy valaki végre megírja a háremek igazi történetét és viszonyait. Erről az intézményről Európában évszázadokon keresztül csak a legvadabb találgatásokat olvashatták az érdeklődők – de az igazat szinte senki sem ismerte.

O. Welden véget vet a találgatásoknak. Történészi alapossággal és olykor ironikus, csipkelődő stílusban, de mindenképpen írói vénával megáldva mondja el nekünk mindazt, amit tudhatunk és tudnunk kell a háremekről. A középkori és a későbbi, – az iszlám vallásban és társadalomban oly fontos – férfi-női különállásról, a nők helyzetéről, a török birodalom véres vagy éppen felemelő eseményeiről rántja le a leplet.

De azt is megtudjuk, hogyan éltek a nők a háremekben és hogyan zajlottak le a szultánok látogatásai. Miféle belső harcok, titkos szövetségek irányították a hölgyek lépteit, miféle női szerelmek szövődtek az ősi falak között? Milyen furcsa, deviáns szexualitás is létrejött az eunuchok és a nők között? Kik voltak az eunuchok és mi volt a szerepük? Hány asszony karrierje indult el a hárem falai közül és miképpen viselkedtek az uralkodók saját háremhölgyeikkel…?

A Háremek titkai az, amit a címe ígér.

Leave Your Comment