Hammered – Elkalapálva

2019-05-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Kevin Hearne - Hammered - Elkalapálva

Letöltés Hammered – Elkalapálva könyvet pdf, epub és mobi

Hammered – Elkalapálva.pdf
Hammered – Elkalapálva.epub
Hammered – Elkalapálva.mobi


A könyv részletei Hammered – Elkalapálva

Töltse le az ingyenes PDF Hammered – Elkalapálva fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Hammered – Elkalapálva PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Hammered – Elkalapálva (pdf, epub és mobi)

Hammered – Elkalapálva leírása

A norvég mennydörgésisten rosszabb minden kötekedő rohadéknál – ő ugyanis életek ezreit tette tönkre, és ugyanennyi ártatlannal végzett. A viking vámpír, Leif Helgarson több évszázad után elérkezettnek látja az időt, hogy bosszút álljon rajta, és barátja Atticus O’Sullivan, az utolsó druida segítségét kéri észak rémének a legyőzéséhez.
Atticus első számú túlélési stratégiája eddig a következő volt: kerüld el nagy ívben a villámokat dobáló ürgét! De Atticus hazai pályáján nem túl rózsás a helyzet: vámpírháború közeleg, a magukat Isten Kalapácsainak nevező orosz démonvadászok pedig egyre többen lesznek.
Azonban hiába minden figyelmeztetés és rossz előjel. Atticus, Leif és egy vérfarkas útra kelnek Asgardba, a norvég panteon síkjára, ahol kommandójuk kiegészül egy varázslóval, a fagyóriások seregével és egy kínai vándorral.
És megindul a végső leszámolás a valkűrök, a feldühödött istenek és a mennydörgésisten ellen.

Leave Your Comment