Halo – A Reach bukása

2019-07-31   |   by admin

A könyv tartalma:

Eric Nylund - Halo - A Reach bukása

Letöltés Halo – A Reach bukása könyvet pdf, epub és mobi

Halo – A Reach bukása.pdf
Halo – A Reach bukása.epub
Halo – A Reach bukása.mobi


  • Tuan Kiadó Kft.
  • Gyermek és ifjúsági
  • 364 oldal
  • Kötés: ragasztókötés
  • ISBN: 9789639940208
  • Cikkszám: 1034407
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Halo – A Reach bukása

Töltse le az ingyenes PDF Halo – A Reach bukása fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Halo – A Reach bukása PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Halo – A Reach bukása (pdf, epub és mobi)

Halo – A Reach bukása leírása

“Véres háború tombol az emberiség és a Szövetség között. A Föld sorsa talán egyetlen harcos kezében nyugszik, egy magányos SPARTAN-éban, aki egy legendás ütközet egyetlen túlélője. A Reach bukása ennek a monumentális, elkeseredett, utolsó emberig folytatott harc krónikájának első kötete.

A legyőzhetetlen szövetségi rombolók megállíthatatlanul törnek előre az emberiség által egykor birtokolt űr szektorain keresztül, hogy elpusztítsák fajunkat. Csupán egyetlen erődítmény állhat ellen az idegenek támadásának, a földi flotta egyik legnagyobb bázisa a Reach bolygó, amely az utolsó védelmi vonal a Földet is magába foglaló belső világok előtt. Azonban a Reach védőinek egy sokkal fontosabb feladatuk is van: megakadályozni a Szövetséget abban, hogy kiderítsék a Föld pontos helyét.

A komoly túlerőben lévő Szövetség ellen harcoló katonáknak igen csekély az esélye a győzelemre, ám a Reach rejteget még néhány szigorúan őrzött titkot, amely esélyt adhat az emberiségnek a túlélésre. Ez a bolygó a kiképzőbázisa az első „szuperkatonáknak”, a SPARTAN kódnévvel ellátott, kiválóan képzett, speciális biotechnológiával kifejlesztett, elsőrangú technikai eszközökkel felszerelt harcosoknak, akik talán az egész ismert univerzum legjobbjai.
A Szövetség ellen csupán egy maroknyi SPARTAN sorakozik fel, hogy megvívja a végső csatát. Ölnek, meghalnak, de sosem adják meg magukat. Az utolsó pedig talán elviszi a háborút az idegenek ősi mesterséges világára is, melynek neve: Halo.”

Leave Your Comment